ÚLTIMA HORA

Tsunami Democràtic dona per assolides les tres jornades de protesta que havia convocat

EN DIRECTE

Els Mossos carreguen contra els manifestants que tallen l'AP-7 a Girona

Una incidència tècnica cancel·la un tren de l'R15 de Riba-roja d'Ebre a Barcelona

S'efectua transport alternatiu per carretera entre Riba-roja i Tarragona
Una incidència tècnica cancel·la un tren de l'R15 de Riba-roja d'Ebre a Barcelona | Cedida

 

La circulació ferroviària de la línia R15 ha quedat afectada aquest dijous, 7 de febrer, a causa d'una incidència tècnica. Com a conseqüència, el tren amb sortida a les 11.48 hores des de l'estació de Riba-roja d'Ebre amb destinació a l'Estació de França de Barcelona, amb hora prevista d'arribada a les 14.55 hores, ha quedat cancel·lat per una incidència tècnica a l'estació d'origen.

 

Es tracta d'una avaria en la senyalització d'Adif a l'estació de Bellvitge, a l'Hospitalet de Llobregat, que ha provocat retards a altres línies, com l'R2 sud, l'R2 nord, l'R13, l'R14 i l'R15, a més de l'R16. Segons ha informat Renfe en un comunicat, la incidència s'ha produït al voltant de les 5.30 hores del matí, i ha provocat una limitació de la capacitat operativa entre les estacions de Barcelona Sants i el Prat de Llobregat. Així, l'avaria ha obligat a reduir la freqüència del pas de trens a la línia R2 sud i ha causat retards a la resta de línies. 

 

Des del servei de Rodalies de Catalunya han informat que s'ha habilitat el servei alternatiu per carretera entre les estacions de Riba-roja d'Ebre i Tarragona. La línia R15 connecta les estacions de Riba-roja d'Ebre i Barcelona, passant per Reus i Tarragona. 

 

Una avaria a Bellvitge ja va provocar retards fa una setmana

L'estació de Bellvitge ja va provocar retards de més de 30 minuts en diverses línies de Rodalies a causa d'una incidència, el passat divendres 1 de febrer. Sembla que es tractaria del mateix tipus d'avaria, que provoca una limitació de la capacitat operativa en el tram entre Barcelona i Bellvitge i El Prat. Les línies afectades van ser l'R2 sud, l'R2 nord, l'R11, l'R13, l'R14, l'R15 i l'R16, que van reduir la freqüència de pas dels trens.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris