GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Interroguen el propietari de la granja de gallines on va comen莽ar l'incendi de la Ribera d'Ebre

Els Mossos d'Esquadra li van prendre declaraci贸 ahir dissabte, en qualitat de testimoni
Imatge de la granja de la Torre de l'Espanyol on es va originar l'incendi | ACN

 

 

Els Mossos d鈥橢squadra van interrogar ahir dissabte, 29 de juny, Antoni Montan茅, el propietari de la granja de gallines de la Torre de l鈥橢spanyol on dimecres va comen莽ar el gran incendi forestal de la Ribera d鈥橢bre.

 

Iniciat el foc, la policia catalana va obrir dilig猫ncies al jutjat de gu脿rdia de Falset, al Priorat, que va assignar a la policia local de Gandesa la investigaci贸 de les causes de les flames.

 

 

 

Primeres declaracions a M贸ra d'Ebre

Segons ha avan莽at 鈥楲a Vanguardia鈥, les primeres declaracions van comen莽ar ahir dissabte, i l鈥檃mo de la finca va ser el primer a passar per les depend猫ncies dels Mossos d鈥橢squadra a M贸ra d鈥橢bre.

 

L鈥檋ome, precisament, va compar猫ixer en qualitat de testimoni i, com ja s鈥檋a reiterat durant els 煤ltims dies, compta amb el suport de l鈥檃lcalde de la Torre de l鈥橢spanyol, Joan Junc脿, i el seu equip. En aquest sentit, el consistori ha manifestat que Montan茅 tenia tots els permisos al dia i les instal路lacions en perfecte estat i que l'origen del foc va ser un malaurat accident, propiciat per les extremes condicions meteorol貌giques de la darrera setmana.

 

L'alcalde Junc脿, en les 煤ltimes jornades, tamb茅 ha posat sobre la taula el debat de la gesti贸 dels boscos i el paper de les diverses institucions en la cura de l'entorn i el territori. El batlle, dies enrere, va expressar que 芦si tingu茅ssim una bona gesti贸 dels boscos, no hagu茅s passat el mateix禄.

 

 

Testimonis de les primeres hores

Ahir, a M贸ra d鈥橢bre, els Mossos tamb茅 van interrogar diversos testimonis presents dimecres, durant els primers avan莽aments de les flames. A m茅s, segons 鈥楲a Vanguardia鈥, la policia catalana tamb茅 prendr脿 declaraci贸 als primers bombers de la zona que van treballar al punt d鈥檌nici del foc.