Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ELECCIONS 26-M

Tots els resultats de les eleccions municipals 2019 a la demarcació de Tarragona

Intervenen gairebé 4.000 plantes de marihuana a la Ribera d'Ebre

Dues persones han estat detingudes per delictes contra la salut pública
Gairebé 4.000 plantes de marihuana decomissades a l'Ebre | ACN

 

Els Mossos d'Esquadra han intervingut 3.788 plantes de marihuana en diversos municipis de la comarca de la Ribera d'Ebre, entre els mesos de juny i octubre. De les quatre plantacions intervingudes, els agents han detingut a dues persones com a responsables de dues d'elles. En aquest sentit, els Mossos segueixen investigant per establir l'autoria i responsabilitat de les dues plantacions restants.

 

Decomissen 3.788 plantes de marihuana a la Ribera d'Ebre

Les plantacions de marihuana s'han intervingut a Vinebre, la Torre de l'Espanyol, Tivissa i Riba-roja d'Ebre, on hi havia una plantació en cada un dels municipis. La primera de les intervencions va ser a Vinebre, a finals del mes de juny. En aquest cas, els Agents Rurals van avisar que hi havia 2.393 plantes de marihuana en una finca rural del municipi, però els Mossos no van trobar al responsable, per la qual cosa encara ho estan investigant.

 

Molt a prop d'aquesta finca, però ja en el terme municipal de la Torre de l'Espanyol, s'hi van trobar 1.166 plantes de cànnabis. Aquesta també va ser trobada pels Agents Rurals. La investigació dels Mossos va servir per localitzar l'autor, un home de 39 anys i veí de l'Arboç, el qual va ser detingut després d'escorcollar el seu domicili on van localitzar indicis que l'incriminaven.

 

A finals del mes de setembre, els Mossos van trobar 139 plantes de marihuana a Tivissa, en una zona boscosa i de molt difícil accés. Els agents van trobar al propietari de la finca, el qual va declarar desconèixer la seva existència, per tant, la investigació continua oberta per determinar l'autoria dels fets.

 

A principis d'aquest mes d'octubre, es van localitzar 90 plantes de marihuana a Riba-roja d'Ebre, situades en dos llocs diferents amb un sistema de reg gota a gota. A més, en una tenda de campanya, on el responsable l'utilitzava per assecar el cànnabis, s'hi van trobar 16 quilograms de cabdells ja assecats i preparats per al consum. El detingut és un home de 23 anys, de nacionalitat anglesa i veí de Riba-roja d'Ebre.

 

Comentaris