Mor el conductor d'un turisme en caure a un canal del riu Ebre a Roquetes

No descarten que el conductor circulés amb un acompanyant
Els GRAE treballen per recuperar el cos de la víctima a Roquetes. | Bombers de la Generalitat

 

Aquest dissabte ha mort el conductor d’un turisme després de caure a un canal del riu Ebre, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d’Esquadra encara estan investigant les causes de l’accident, tot i que la principal hipòtesi és que el conductor s’ha sortit de la via i ha caigut al canal a l’altura de Roquetes, quedant enquestat sota una presa.

 

Els Mossos d’Esquadra han desplegat cinc vehicles i una unitat subaquàtica per recuperar el cadàver de la víctima, que es trobava al vehicle. També s’han traslladat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb efectius subaquàtics i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Descartat un segon ocupant

En un principi. els serveis d'emergències no descartaven un altre ocupant del vehicle, motiu pel qual han inspeccionat a fons els voltants. No obstant això, aquest extrem ha quedat descartat poc després. Respecte a la víctima, encara no se n'ha pogut determinar la identitat.

Els Bombers treballen al lloc de l'accident. | Bombers de la Generalitat

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.