PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Mor un home de 41 anys a Tortosa a causa de l'onada de calor

La víctima es va trobar malament durant el dia d'ahir, 7 d'agost, a la via pública i va morir a MC Mutual de la ciutat ebrenca

L'onada de calor deixa un altre episodi tràgic, aquest cop, a les Terres de l'Ebre, concretament a Tortosa, ja que un home de 41 anys ha mort a causa d'un cop de calor. La víctima, la qual es va trobar indisposada a la via pública, va morir al MC Mutual de la capital del Baix Ebre, durant el dia d'ahir, 7 d'agost. Així doncs, amb aquesta, ja són 4 les víctimes mortals que ha deixat l'onada de calor a Catalunya.

 

Tercera víctima mortal per l'onada de calor a Tarragona

El Departament de Salut, a través de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, ha confirmat la mort de l'home de 41 anys, ahir dimarts, 7 d'agost, a Tortosa. Així doncs, aquest s'afegeix a la llista de víctimes a causa de l'onada de calor, que en total en són quatre a Catalunya, de les quals tres, sumant aquesta, són a la demarcació de Tarragona.

 

Així doncs, a més de la víctima de Tortosa, dues persones van morir a causa de l'onada de calor a Tarragona. La primera de les víctimes era un home sense identificar, el qual va ser trobat a Constantí el dijous, 2 d'agost. L'home va ingressar a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII i va morir dissabte. D'altra banda, la segona de les víctimes era un home de 60 anys, el qual va ser trobat sense documentació, en un estat molt crític al barri de Campclar. Així doncs, el mateix dissabte va ingressar a l'Hospital Joan XXIII i, la mateixa tarda del dissabte, va morir.

 

A més, dies enrere, dues persones de 67 i 59 anys procedents de Tortosa i Amposta, van ser ingressades a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa a causa de l'onada de calor que ha afectat el territori els darrers dies. Tanmateix, s'està investigant la mort d'un home de 89 anys, el qual va ser trobat dins d'un cotxe a Montbrió del Camp, per un cop de calor.

 

Tancada l'alerta per l'onada de calor

Durant el dia d'ahir, la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya va donar per finalitzada l'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de calor, la qual es va activar el dijous 2 d'agost. A més, el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) va donar per tancat l'episodi de calor.

 

En total, durant l'onada de calor viscuda al territori, s'han atès 453 trucades, on s'inclouen consultes telefòniques i mobilització de recursos del SEM.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris