incendi

Moren 10.000 pollets en l’incendi d’una granja a Alcanar

La nau, de 1.000 metres quadrats, ha cremat per complet

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada per extingir l’incendi d’una granja a Alcanar, al Montsià. Segons han informat els Bombers, es tracta d’una nau de 1.000 metres quadrats que ha quedat afectada per complet. A banda dels danys materials, en l’incendi en aquesta granja d’Alcanar també hi han mort un total de 10.000 pollets que estaven a l’interior de la nau.

Fins al lloc de l’incendi s’hi ha desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han dut a terme les tasques  d’extinció del foc. Tot i els danys materials, que han sigut importants, ja que ha cremat tota la granja; i els 10.000 pollets que han perdut la vida, cap persona hauria quedat afectada ni per ferides ni per intoxicació de fum.

Quatre persones, intoxicades per monòxid de carboni a Reus

Aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat s'han hagut de mobilitzar en un altre punt de les comarques de Tarragona, concretament a Reus. Cap a tres quarts de tres de la nit s'ha rebut l'avís d'un incident al número 2 del carrer del President Macià, on quatre persones havien resultat intoxicades per monòxid de carboni. L'origen de la intoxicació es troba en la mala combustió de la caldera de gas de l'habitatge. Els ferits són dos adults i dos menors. 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat els Bombers, que s'han encarregat de revisar la caldera i han ventilat l'edifici. També hi ha acudit el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha atès els quatre ferits i finalment els ha traslladat a Barcelona per tal d'utilitzar la cambra hiperbàrica. Els adults han sigut evacuats a l'Hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí, mentre que els menors han ingressat a l'Hospital Sant Joan de Déu, a Esplugues de Llobregat. 


Comentaris