Els Mossos desmantellen dues plantacions de marihuana al Montsià en una setmana

Entre els dies 10 i 18 de juliol, els Mossos d'Esquadra van descobrir més de 400 plantes de marihuana dues plantacions a Amposta i Ulldecona
Els Mossos descobreixen en dues setmanes dues plantacions de marihuana. | Mossos d'Esquadra

 

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Amposta han desmantellat en un total de vuit dies de diferència dues plantacions de marihuana a les localitats montsianenques d'Ulldecona i Amposta, els responsables de les quals han estat detinguts i posteriorment deixats en llibertat després de declarar en seu policial. No obstant, ambdós responsables, de nacionalitat romanesa i sense cap presumpta relació, estan pendents de comparèixer davant l'autoritat judicial competent.

 

A la capital del Montsià, els agents dels Mossos van localitzar un cultiu d'una seixantena de plantes de marihuana en un pis que anteriorment havia estat ocupat, i van comprovar que la instal·lació disposava de tots els sistemes d'enllumenat i climatització adequats per al creixement de les plantes, els quals estaven connectats il·legalment a la xarxa de subministrament elèctric.

 

Una de les dues plantacions de marihuana. | Mossos d'Esquadra

 

Així doncs, les investigacions dels Mossos van permetre, el passat 16 de juliol, la localització i detenció del responsable del cultiu, de 24 anys i veí d'Amposta, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

 

La policia va començar a sospitar a Ulldecona per la forta olor 

En el cas d'Ulldecona, el desmantellament i detenció del responsable, veí de la mateixa localitat i de 51 anys, es va dur a terme el mateix dia. Una dotació policial, que realitzava patrullatge rural pel terme d'Ulldecona, va detectar una forta olor de marihuana que sortia d'una finca, que l'individu tenia llogada, i amb la col·laboració de la Policia Local van efectuar una recerca que va permetre descobrir un cultiu de 350 plantes de marihuana.