GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Agents Rurals i Mossos investiguen si els tres incendis d'Alfara de Carles han estat intencionats

Tot i afectar poc més de 600 metres quadrats de sotabosc i pins, es troben íntegrament al Parc Natural dels Ports
Un municipi del Baix Ebre registra tres incendis seguits en poc més de tres hores | Bombers

 

 

El matí d'aquest dijous, 28 de març, el municipi d'Alfara de Carles, al Baix Ebre, ha registrat fins a tres incendis en poc més de tres hores. El primer s'ha produït al coll d'Alfara, on s'han cremat al voltant de 500 m² de sotabosc i pins; els altres dos, s'han localitzat posteriorment, en localitzacions pròximes, on s'han cremat poc més de 100 m² més. Agents Rurals i Mossos investiguen si els focs han sigut intencionats.

 

Tal com han informat els Bombers de la Generalitat en aquest mitjà, han rebut l'avís del primer incendi a les 5.23 hores d'aquesta matinada, quan s'ha albirat una columna de fum al Coll d'Alfares. Tres dotacions s'han desplaçat fins al lloc dels fets, on han pogut extingir el foc en poc temps.

 

 

Dos dels incendis en menys d'una hora

Posteriorment, a les 8.07 d'aquest matí, en retirar-se de la zona del primer foc, han localitzat una nova columna de fum no gaire lluny de l'incendi inicial, i una de les dotacions desplaçades s'ha encarregat d'extingir-lo. Finalment, menys d'una hora més tard, els mateixos Bombers han localitzat i extingit un tercer incendi, també en el mateix terme municipal.

 

Agents Rurals i Mossos investiguen si els incendis a Alfara de Carles han estat intencionats

Els Agents Rurals i els Mossos d'Esquadra investiguen si tres petits incendis que s'han produït a Alfara de Carles durant aquesta matinada i matí han estat intencionats. Aquesta és la principal hipòtesi de treball, atès que els focs s'han localitzat en espais molt pròxims –afectant en total 4.600 metres quadrats- i en una franja de quatre hores. 

 

Un municipi del Baix Ebre registra tres incendis seguits en poc més de tres hores | Bombers

 

 

Et pot interessar