La música torna a protagonitzar el festival Ebre, Art i Patrimoni

Hi haurà vuit espectacles de petit format per diferents poblacions del territori
Imatge de promoció de la nova edició del festival Ebre, Art i Patrimoni que lidera el Museu de les Terres de l'Ebre | ACN

 

 

La música pren el relleu a la il·lustració en l'edició d'enguany del festival Ebre, Art i Patrimoni. Es faran vuit espectacles de petit format on la dansa, la videodansa, l'expressió corporal i les performances es fusionen amb el teatre, els llibres, la cultura popular, l'art o la memòria. Les representacions es fan en escenaris patrimonials de diferents municipis de les Terres de l'Ebre amb l'objectiu de reinterpretar-los. Les activitats són gratuïtes, es fan durant tot l'estiu i es combinen amb les exposicions i continguts dels museus i centres d'interpretació que participen al cicle.

 

 

 

Una programació «lúdica i informal»

Encapçalada pel Museu de les Terres de l'Ebre i Departament de Cultura, aquesta iniciativa pretén «apropar el paisatge, la història, les formes de vida i el ric patrimoni del territori» a través de la creació de «sinergies transversals i irrepetibles». Es fa fusionant llenguatges i disciplines, així com «el caràcter lúdic i informal» de la programació.

 

Els espais participants en el festival són el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova, el de la Pauma del Mas de Barberans, el del Mar a la Ràpita, el centre d'interpretació de la Terrissa de la Galera, el de les Barraques del Delta a Sant Jaume d'Enveja, Ca Don Joan de Vinebre, el centre del COMEBRE de Vilalba dels Arcs, i el Museu de les Terres de l'Ebre d'Amposta.