Quatre ferits greus en un accident múltiple a la TV-3454, a Deltebre

En l'accident, l'avís del qual s'ha rebut al punt de les 18:21 hores, hi ha dos turismes i una furgoneta implicats
Quatre ferits greus en una topada frontal a Deltebre | Bombers

Greu accident a la carretera TV-3454, al seu pas per Deltebre. Un xoc frontal amb tres vehicles implicats provoca que, al punt de les set del vespre, els Bombers de la Generalitat treballin per excarcerar dues persones atrapades a l'interior dels seus vehicles. Fonts del Servei Català de Trànsit, d'altra banda, asseguren que es registren tres ferits greus, i un altre de menys greu a causa d'aquest incident.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

En l'accident, l'avís del qual s'ha rebut al punt de les 18:21 hores, hi ha dos turismes i una furgoneta implicats. D'altra banda, també cal esmentar que els Bombers s'hi han personat amb quatre dotacions, i també hi ha cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i la policia local de Deltebre.

 

En aquest sinistre han resultat ferits greus tres homes i una dona ha resultat ferida de poca gravetat, tots ells han estat evacuats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

La via, completament tallada

A hores d'ara, doncs, la via resta completament tallada a causa de l'accident i es registra un quilòmetre de retencions des del punt quilomètric 10. Els Bombers i els equips d'emergències desplaçats fins la via, d'altra banda, continuen treballant-hi. Per facilitar les tasques dels serveis d'emergències s'han tallat tots dos sentits de la marxa durant més d'una hora.