Els Bombers han treballat durant una hora fent tasques manuals en una zona de difícil accés a La Picossa, a Móra d'Ebre.

Petit incendi al cim de La Picossa, a Móra d'Ebre

Els Bombers l'han estabilitzat a les 17.10 hores, després d'una hora treballant | Aquesta matinada, també hi ha hagut un incendi en una nau de Tortosa

 

Un petit incendi ha afectat el cim de La Picossa, a Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre). Vuit dotacions terrestres i una altra d'aèria dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc a les 16.20 hores. Cinquanta minuts més tard, els bombers donaven el foc per estabilitzat. Malgrat tot, les tasques s'han complicat perquè es tracta d'una zona de difícil accés rodejada de vegetació. Aquesta matinada, a Tortosa, també ha cremat una nau industrial. 

Petit incendi al cim de la Picossa, a Móra d'Ebre

Fins a vuit dotacions terrestres i una d'aèria dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat aquest diumenge a la tarda a la Picossa, un cim ubicat al terme municipal de Móra d'Ebre. Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 16.20 hores i a les 17.10 hores ja havien donat el foc per estabilitzat. L'espai era de difícil accés i envoltat de vegetació. 

Incendi en una nau de Tortosa durant la matinada

D'altra banda, aquesta matinada s'ha declarat un incendi en una nau ubicada a Tortosa. A les 04.20 hores van començar a cremar palets d'un magatzem del camí del Terrer Roig, en direcció als Reguers. Sis dotacions dels bombers van estar treballant en aquest punt fins les 09.32 hores, quan es va donar per extingit l'incendi. Els bombers van comptar amb l'ajuda d'un veí que va treure palla cremada amb una retroexcavadora. 

També et pot interessar: 


Comentaris