La Policia Nacional deté a Tivissa un fugitiu reclamat a Bulgària

El detingut havia comès un delicte de robatori amb força al seu país i s'ocultava a la Ribera d'Ebre
La Policia Nacional ha detingut a Tivissa un fugitiu búlgar. | Policia Nacional

 

La Policia Nacional ha detingut a la localitat riberenca de Tivissa un fugitiu de nacionalitat búlgara sobre qui pesava una Ordre Europea de Detenció i Entrega. L'ordre, expedida per les autoritats judicials de Bulgària, va ser emesa aquest passat 3 de juny amb motiu de la fuga del seu país.

 

La col·laboració entre policies ha permès detenir el fugitiu

El detingut, acusat al país de l'Est de cometre un delicte de robatori amb força quan encara era menor d'edat, havia estat condemnat a una pena de tres anys de presó, segons la sentència del Jutjat Regional de Ruse, de l'any 2014, que estava en vigor. Des d'aquell any, en què es va cometre el robatori, el detingut havia viscut fugint del seu país, ocultant-se, almenys durant aquests últims mesos, a Tivissa.

 

Però gràcies a l'intercanvi d'informació i la col·laboració entre la policia búlgara i l'espanyola, el fugitiu va poder ser localitzat, i posteriorment, detingut per policies de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Comissaria de Tarragona. Tot fa esperar que aviat el detingut serà traslladat a Bulgària, on passarà a dependències judicials a l'espera de ser jutjat per la fuga.

 

Una de les dues plantacions de marihuana. | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos desmantellen dues plantacions de marihuana al Montsià en una setmana

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Amposta han desmantellat en un total de vuit dies de diferència dues plantacions de marihuana a les localitats d'Ulldecona i Amposta, els responsables de les quals han estat detinguts i posteriorment deixats en llibertat després de declarar en seu policial. No obstant, ambdós responsables, de nacionalitat romanesa i sense cap presumpta relació, estan pendents de comparèixer davant l'autoritat judicial competent.

 

A la capital del Montsià, els agents dels Mossos van desmantellar un cultiu d'una seixantena de plantes de marihuana en un pis que anteriorment havia estat ocupat i que tenia els sistemes d'enllumenat i climatització adequats per al creixement de les plantes connectats il·legalment a la xarxa de subministrament elèctric. En el cas d'Ulldecona, una dotació policial, que realitzava patrullatge rural pel terme d'Ulldecona, va detectar una forta olor de marihuana que sortia d'una finca. Poc després, amb l'ajuda de la Policia Local, van entrar-hi i van descobrir una plantació de 350 plantes.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris