Detecten dos nous casos de Covid-19 a l'Hospital de la Santa Creu de Jesús, a Tortosa

Es tracta de dos professionals del centre | Ara, els positius totals a la instal·lació hospitalària ja són sis
L'Hospital de la Santa Creu, en una imatge d'arxiu | Google Maps

Noves dades relacionades amb els casos de coronavirus detectats a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, a Tortosa. Segons ha comunicat l’ajuntament del municipi, les proves PCR realitzades arran dels positius d’un professional sanitari i d’un pacient del centre han abocat, ara per ara, dos nous casos de Covid-19. Es tracta, precisament, de dos treballadors hospitalaris, que ja es troben aïllats.

Amb aquests dos nous casos, la xifra de persones infectades a l’hospital tortosí és d’un total de sis: tres professionals mèdics i tres pacients que hi estaven ingressats. Ara, des de l’Ajuntament de Tortosa s'ha volgut recordar que, com a mesura de prevenció, s’ha restringit l’accés tant a l’hospital com a la residència de la Santa Creu, ja que constitueixen «un grup de persones vulnerables».

L’alcaldessa de la capital del Baix Ebre, Meritxell Roigé, també ha insistit a demanar a la ciutadania que extremi totes les precaucions a l’hora de sortir de casa i relacionar-se amb la resta de la gent. Per tot això, remarca «la necessitat que tothom utilitzi mascareta en tot moment, que s’incrementi la rentada de mans i que es mantingui la distància de seguretat recomanada entre les persones».

"Atenció: Aïllats els participants d'un curs de monitors a l'Ebre per un nou positiu" "Atenció: Demanen presó per als dos directius encausats pel projecte Castor"