Demanen presó per la dona que va clavar el taló d'una sabata a l'ull d'un home

L'home va perdre la visió de l'ull en una baralla en un bar de l'Aldea, al Baix Ebre
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN

 

Una dona pot passar deu anys a la presó per clavar el taló de la sabata a l'ull d'un home en una baralla que va tenir lloc l'any 2010 en un bar de l'Aldea, al Baix Ebre. L'agressió va provocar que l'home perdés la visió total de l'ull. 
 

L'home va perdre la visió de l'ull a causa del taló de la sabata clavat al bar de l'Aldea

El propietari del bar va dir a la víctima que marxés del local perquè tenia intenció de tancar i així ho va fer. Malgrat això, quan estava sortint, el propietari i els altres dos processats, entre els quals es trobava la dona, li van pegar cops de puny i puntades de peu. En un determinat moment, la dona li va clavar el taló de la sabata a un dels ulls, causant-li una ferida i la pèrdua total de visió de l'ull. 
 
Tres persones van participar en aquest altercat, i seran jutjats aquest proper dilluns a la secció segona de l'Audiència de Tarragona. Presumptament, s'acusa tots tres d'un delicte i una falta de lesions. El fiscal sol·licita una multa pel propietari i l'altre acusat, mentre que demana una pena de deu anys de presó per a l'acusada. 
 

Una baralla matrimonial, possible causa de l'apunyalament d'un home a Cambrils

Un home es va presentar amb dues ganivetades al tors i a la cama a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cambrils la matinada del 18 de juliol. La hipòtesi que pren força amb el pas dels dies és la d'una baralla matrimonial. 
 
L'home, de nacionalitat francesa, narrava una versió confusa dels fets. Va explicar als agents que l'agressió es va produir a la localitat de l'Ametlla de Mar, a més de 30 quilòmetres de Cambrils. La víctima havia anat caminant a la comissaria, però les dues localitats estan aproximadament a set hores a peu. La víctima va ser traslladat en ambulància a l'Hospital Sant Joan de Reus, on estava en situació greu, encara que no es temia per la seva vida ni estava crític.  

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!