A presó dues persones per tenir més de 3.500 quilos d'haixix a Deltebre

La Guàrdia Civil de Tarragona va trobar 104 fardells de droga amagats en un domicili de Deltebre
L'haixix ha estat intervingut per la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil de Tarragona va detenir dues persones encarregades presumptament de transportar i vigilar 3.565 quilos d'haixix. Els detinguts són un home marroquí i una dona espanyola, pels quals el jutjat d'instrucció número 3 de Tortosa ha decretat presó sense fiança. Els agents van trobar la droga en una casa de la localitat de Deltebre i la detenció s'ha produït dins del marc de l'operació Barracons.

 

La investigació es va posar en marxa al desembre de l'any passat, quan la Guàrdia Civil va sospitar que un immoble del barri Barracot de Deltebre podria ser utilitzat per l'emmagatzematge de droga per un grup narcotraficant, que després la distribuiria per tot el territori nacional.  

 

L'operatiu policial a Deltebre acaba amb dues persones a presó

Aleshores, els agents van prendre la decisió d'organitzar un operatiu policial i van descobrir una furgoneta que conduïa de forma estranya a la zona, fent girs ràpids en la direcció, així que el van interceptar. La forta olor a gasoil i les restes de sorra de platja en examinar la zona de càrrega del vehicle va fer pensar la Guàrdia Civil que la furgoneta podria ser utilitzada per al transport de fardells d'haixix a la zona costanera. 

 

L'haixix interceptat a Deltebre | Guàrdia Civil

 

D'aquesta manera, es va identificar el conductor, tot comprovant la seva residència, fins on es van traslladar. Allà van descobrir una zona annexa, on van trobar diversos fardells que podrien tractar-se d'haixix, traslladats previsiblement per un grup de narcotraficants en entendre que es tractava d'una zona segura per a la seva posterior distribució per diversos punts de tot el territori espanyol. 

 

Un cop la policia va aconseguir l'autorització per accedir i registrar la casa, van ser intervinguts 104 fardells d'haixix, amb un pes total de 3.565 quilos. Aquesta troballa va ser suficient per procedir a detenir el conductor de la furgoneta i una altra persona que s'encarregava de tasques de vigilància.