VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCIÓ

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

La pressió veïnal atura la instal·lació d'una gasolinera al nucli urbà de Móra d'Ebre

L'empresa promotora, Fragadis, comunica a l'Ajuntament la seva renúncia definitiva al projecte, que també incloïa un rentador de cotxes
Imatge de la zona on estava prevista la construcció d'una gasolinera | Google Maps

 

 

La pressió veïnal ha aconseguit aturar el projecte d'instal·lació d'una gasolinera i un rentador de cotxes al costat d'un supermercat dins del nucli urbà de Móra d'Ebre, a la comarca de la Ribera d'Ebre. L'empresa promotora, Fragadis, ha anunciat a l'Ajuntament de Móra d'Ebre avui dilluns, 4 de març, que renuncia definitivament al projecte que volia ubicar en uns terrenys annexos a la superfície comercial Spar de la seva propietat. El ple municipal també es va pronunciar de forma unànime en contra de la instal·lació el passat 26 de febrer.

 

L'empresa ha traslladat a l'Ajuntament que, si bé els tràmits i les activitats s'ajustaven a la legislació urbanística vigent, prioritzarà l'atenció als clients i, davant el malestar generat entre els veïns, ha decidit retirar el projecte i destinar els terrenys a zona d'aparcament de clients, millorant l'accessibilitat a l'establiment.

 

 

 

L'alcalde agraeix la «sensibilitat» de l'empresa

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha expressat el seu agraïment als responsables de l'empresa per la seva «sensibilitat» en la resolució del conflicte. Els veïns afectats pel projecte, que estava previst a la cruïlla dels carrers Santiago Rusiñol, Alcalde Pere Avinyó i Joan Miró es van constituir en plataforma i argumentaven que a la zona, a banda d'urbanitzacions, hi ha una guarderia i un institut.

 

 

Móra d'Ebre dona un miler de llibres a Mas d'Enric

L'Ajuntament de Móra d'Ebre i la Biblioteca Comarcal han cedit gairebé mil exemplars de novel·la en català i castellà a la biblioteca del Centre Penitenciari de Mas d'Enric, al Catllar, a la comarca del Tarragonès.

 

Segons el consistori, el lliurament d'aquests llibres es fa arran d'una «actuació periòdica al fons bibliogràfic» i en funció de qüestions tècniques com ara «la manca d'espai, la duplicitat de volums o la necessitat dels usuaris».

 

 

Més informació:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris