Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Amposta destinarà 150.000 euros dels pressupostos 2019 a la proposta que escullin els veïns

Ampostines i ampostins podran votar quina de les deu inversions proposades creuen que és la més rellevant
Amposta destinarà 150.000 euros dels Pressupostos 2019 a la proposta que escullin els veïns | Ajuntament d'Amposta

 

El pròxim 5 de novembre l'Ajuntament d'Amposta obrirà el període de votació de la proposta, que a parer d'ampostines i ampostins, ha de formar part dels Pressupostos 2019 amb una inversió prevista de 150.000 euros. Un procés participatiu en el qual tots els majors de setze anys i empadronats els últims cinc anys al municipi, podran votar quatre de les deu propostes preseleccionades fins al dia 9 de desembre.

 

Els projectes que es podran votar van ser preseleccionats per una comissió de tècnics municipals d'un total de 31 propostes que veïnes i veïns d'Amposta van prioritzar en tres jornades de debat. Les deu propostes a refrendar doncs, són la rehabilitació de la façana fluvial, la revalorització de la serra del Montsià, la continuïtat al passeig del canal, zones verdes, la creació d'una àrea d'autocaravanes, una àrea de pícnic, una xarxa de carril bici, reubicar l'antiga font de la plaça del Mercat, ampliar els usos de l'aparcament de les antigues piscines i adequar l'àrea de la Carrova.

 

Reunions informatives i més punts de votació

L'alcalde d'Amposta, Adam Borràs ha valorat positivament aquest tipus d'iniciatives, sent conscients que «el principal repte és la participació en aquest tipus de processos» i que per aquest motiu ha remarcat la necessitat «d'apropar la votació a la gent».

 

En aquest sentit l'Ajuntament preveu reunions informatives a diferents punts de la ciutat, així com l'obertura de més punts de votació, més enllà del ja previst als baixos de l'Ajuntament que estarà obert tots els dies laborables de nou del matí a tres de la tarda. D'altra banda, tots els votants també podran participar a través de la pàgina web tufas.amposta.cat.

 

Amposta destinarà 150.000 euros dels Pressupostos 2019 a la proposta que escullin els veïns | cedida

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris