Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Professionals de salut mental atendran a Tortosa adolescents amb problemes d'addicció

La Unitat pretén optimitzar i millorar l'atenció de trastorns greus per consum de substàncies
Professionals de salut mental atendran a Tortosa adolescents amb problemes d'addicció | Pixabay

 

Salut ha posat en marxa a Tortosa el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil i el Centre d'Atenció i Seguiment a les Addiccions. La unitat funciona des del mes de juny amb protocols de tractament compartit, consultories i distribució de flux de pacients i està formada per professionals de salut mental i d'addiccions.

 

El centre atendrà patologies psiquiàtriques infantils i juvenils, a menors de 18 anys, i també trastorns causats per consum greu de substàncies. L'organització funcional integrada millora la detecció de conductes de risc i permet desenvolupar estratègies d'intervenció precoç.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

També s'oferirà un programa de tractament especialitzat, intensiu, immediat i eficaç per a adolescents amb problemes d'addicció o patologia dual -addicció i trastorn-. La unitat es crea a partir de l'augment del nombre d'adolescents amb problemes de consum de tòxics que atenia el CAS. L'any passat, una trentena de joves. 

  

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris