PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Els Quicos seran els guies a les Coves Meravelles en el seu 50è aniversari

El grup ebrenc realitzarà les visites guiades a les coves de Benifallet els dies 15 i 16 de setembre
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries seran els guies de les Coves Meravelles de Benifallet | TarragonaDigital.com

 

Quico El Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries cantaran i teatralitzaran les «meravelles» de les Coves de Benifallet, amb motiu del seu cinquantè aniversari del seu descobriment. Així doncs, el conjunt ebrenc explicarà, a través de les jotes, el valor patrimonial d'aquestes coves situades al municipi de Benifallet, al Baix Ebre. En aquest sentit, els Quicos seran els guies durant el cap de setmana del 15 i el 16 de setembre. 

 

Els Quicos explicaran el valor de les Coves Meravelles

L'estil musical que utilitzaran Quico El Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries per explicar i teatralitzar el valor patrimonial d'aquestes coves ebrenques serà la jota. Per això, durant el cap de setmana del 15 i 16 de setembre, els membres del grup ebrenc es convertiran en guies de les visites programades a les Coves Meravelles de Benifallet.

 

En aquest sentit, els Quicos s'encarregaran de fer un total de sis passis diaris, els quals constaran d'un petit espectacle musical i teatral a l'interior de les Coves Meravelles del municipi ebrenc. A més, també realitzaran petits concerts al voltant d'aquestes cavitats subterrànies.

 

A més de ser una de les activitats que s'estan realitzant durant l'any del cinquantè aniversari del descobriment de les Coves Meravelles, també forma part de la programació d'actes i concerts del grup ebrenc en els seus 25 anys damunt dels escenaris.

 

Benifallet vol fer valdre un patrimoni natural únic a Catalunya

Des de l'Ajuntament de Benifallet s'està buscant, mig segle després, el reconeixement de país d'aquest patrimoni natural i la seva protecció més enllà de l'àmbit municipal. Així doncs, es vol reivindicar el valor d'aquest patrimoni natural a les Terres de l'Ebre i únic a Catalunya i, per això, es pretén convertir l'aniversari del descobriment d'aquestes Coves Meravelles en una experiència única de la mà del grup Quico El Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris