PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

L'ONCE reparteix 350.000 euros amb el 'Cupó Diari' a la Sénia

Federico Vila Bellaubi és l'agent venedor de l’organització que ha portat la sort al poble del Montsià
L'ONCE ha repartit més de 300.000 euros a La Sénia. | ONCE

 

La fortuna somriu a la comarca del Montsià. I és que ahir dijous, 30 d’agost, el ‘Cupó Diari’ de l’ONCE va repartir un total de 350.000 euros al municipi de la Sénia. Federico Vila Bellaubi, agent venedor de l’organització situat al quiosc al número 1 de la plaça de Pius XII, just davant del banc Santander, és qui ha portat la sort al poble. En concret, va vendre deu cupons premiats amb 35.000 euros cadascun, per tant, un total de 350.000 euros. Així doncs, enguany, l'ONCE ja ha repartit premi valorat en 38 milions d'euros només a Catalunya.

 

El poble de la Sénia, per la seva part, pertany a la direcció administrativa de l’ONCE a Tarragona, que dóna serveis de manera personalitzada a gairebé 800 afiliats i afiliades i disposa d'una xarxa de 190 venedors de productes de joc de l'Organització. 

 

L'ONCE ofereix més de 50 premis diaris de 35.000 euros

El 'Cupó Diari' com els que va vendre Federico Vila Bellaubi, ofereix, per un preu d'un euro i mig, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, per mig euro més el comprador té l'oportunitat de jugar també a la sèrie i guanyar 'La Paga' de 3.000 euros mensuals durant 25 anys, que s'afegeix al premi de 35.000 euros. 

 

Els cupons de l'ONCE són comercialitzats per part de més de vint mil agents venedors que integren la xarxa de vendes de l'organització. Gràcies al Terminal Punt de Venda, el client pot escollir, en el moment de la compra, el número que més l'atregui. O d'altra banda, els números també es poden adquirir a través de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE i en establiments autoritzats. Al territori català, són més de 10.000 els afiliats a l'ONCE, i el seu col·lectiu i la seva fundació supera les 15.000 persones. A més, la venda de cupons dóna ocupació a gairebé 3.000 persones.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris