La Ràpita, Deltebre i la Sénia impulsen la primera plataforma online de comerç local de Catalunya

Té l'objectiu d'adaptar la venda de proximitat als nous hàbits de consum
La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, amb els presidents del comerciants de la Sénia, Deltebre i la Ràpita. | TarragonaDigital.com

 

Les associacions de comerciants de la Sénia, Deltebre i Sant Carles de la Ràpita han inaugurat aquest dimarts, 4 de desembre, els Markeplace de venda online per als comerços locals. Els comerciants s’han inspirat en plataformes com Amazon, amb l’objectiu d’adaptar la venda de proximitat als nous hàbits de consum. Aquesta iniciativa és la primera plataforma de comerç ‘online’ per municipis de Catalunya.

 

Així, amb aquest projecte innovador es podran comprar des de productes agroalimentaris frescos de km0, fins a moda, joies o complements de la llar, entre d’altres. De moment, deu comerços de cadascun dels tres municipis s’han adherit a la plataforma, però està previst que s’ampliï. La plataforma, que permetrà comprar des de qualsevol punt de Catalunya, l’ha desenvolupat l’empresa de màrqueting i publicitat Pymeralia.

 

La plataforma arrenca amb deu establiments a cada plataforma, que són delarapita.shop, dedeltebre.shop i delasenia.shop, i en una segona fase s’obrirà a més botigues. Els particulars rebran el producte fresc entre 12 i 24 hores, amb la qualitat garantida en tot el procés. Les proves s’han fet amb el marisc de la Confraria de la Ràpita i amb la plataforma de la Sénia, durant dos mesos. La majoria de clients, fins ara, han sigut particulars de l’àrea metropolitana de Barcelona, però també de Lleida i Girona.

 

Es podran comprar diversos productes locals, que arribaran entre 12 i 24 hores

Es podrà comprar des de cranc blau o ostra del Delta, oli i embotits, joies, roba, complements de la llar, jardineria, material per a mascotes, cosmètica, o pintures, entre d’altres. La plataforma és «útil, àgil i senzilla», tant per al botiguer, que rep ajuda, com per a l’usuari, tal com assegura el director de Pymeralia, Jordi Zaragoza.

 

Així, les presidentes de la Unió de Comerç Rapitenc, Natàlia Guart; de la Federació de Comerç de la Sénia, Celi Michavila; i el vicepresident de la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre Ricard Chopo, han inaugurar des de la Ràpita aquests Marketplace, per tal de facilitar la venda en línia als comerços locals, en un acte on també hi ha sigut present al directora general de Comerç, Muntsa Vilalta.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris