Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Retiren el carnet a una conductora per circular a 216 km/h per l’AP-7 al Baix Ebre

La dona també haurà de pagar una multa de sis mesos
Imatge d'arxiu d'un radar a les carreteres catalanes. | TarragonaDigital.com

 

El jutjat d’instrucció número 4 de Tortosa ha condemnat una conductora a sis mesos de multa i a la retirada del permís de conduir durant un any. La conductora va ser enxampada conduint a 216 quilòmetres per hora per l’autopista AP-7 a l'altura del Baix Ebre.

 

La conductora va ser enxampada per un radar el passat 7 de juny, al voltant de dos quarts d’una de la matinada, a l’AP-7 al seu pas pel Baix Ebre. El tram d’autopista pel qual la conductora circulava a 216 km/h estava limitat a 120 km/h.

 

Segons l’escrit de conformitat presentat per la fiscalia, els fets constitueixen un delicte contra la seguretat del trànsit per circular a més de 80 quilòmetres per hora de la velocitat permesa a la via. Concretament, la conductora circulava a 96 quilòmetres per sobre de la velocitat permesa. Així doncs, la processada no podrà conduir durant un any i haurà de pagar una multa de sis mesos. A banda de la multa i la retirada del carnet, el jutjat també li ha imposat el pagament de les costes processals. 

 

Detingut fa dues setmanes per circular a 215 km/h per l'AP-7 a Reus

Fa dues setmanes un conductor també va ser enxampat circulant a una velocitat molt més alta de la permesa per l'autopista AP-7 tarragonina. Concretament, es tracta d'un home de 29 anys i de nacionalitat francesa que circulava a 215 quilòmetres per hora per l'AP-7 a l'altura del terme municipal de Reus. L'home va ser interceptat el passat 23 de novembre a un quart de deu del matí.

 

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra estava fent tasques de control del trànsit a l'autopista AP-7 a Reus, quan van detectar el pas d'aquest cotxe, que passava a una velocitat molt elevada en sentit sud. El conductor francès anava a 95 quilòmetres per hora sobre el límit permès a la via, que és de 120. Així, els Mossos van aturar el cotxe a la sortida de Salou i van detenir el conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit. 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris