Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

El Mercadal torna a l'antiga amb el Mercat al Mercadal 2019

FOTOS

La Fira del Vi de la DO Tarragona 2019

Sanegen la façana d'una casa ensorrada parcialment a Tortosa

Els Bombers han treballat aquest matí amb tres dotacions, però no significava cap perill per la via pública
Els bombers han realitzat tasques de sanejament en un habitatge a Tortosa | Bombers

 

Una casa vella abandonada i ensorrada, parcialment, ha necessitat l'atenció dels Bombers de la Generalitat aquest matí a Tortosa. L'afectació en l'habitatge no significava cap perill pels vianants i no hi ha hagut cap ferit, però s'ha fet una actuació en la façana de l'immoble, ja que s'havia esfondrat una part anteriorment i hi havia una biga que perillava, segons han informat els Bombers.

 

Els bombers actuen en una casa abandonada a Tortosa

Durant aquest matí de dissabte, 17 de novembre, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat han actuat en el sanejament de la façana d'una casa vella i abandonada a Tortosa, al Baix Ebre. L'edifici de l'habitatge estava parcialment ensorrat i, en adonar-se que una biga estava malament, han realitzat tasques per evitar mals majors a la casa, a més dels que hauria pogut causar als vianants.

 

L'actuació dels bombers han estat a la Travessera del Mur, número 40 del municipi ebrenc. Tot i no representar un risc potencial per la via pública i no haver-hi cap ferit a causa dels ensorraments anteriors, ja que la casa estava pràcticament caiguda, els bombers han sanejat la part on hi havia la biga, que generava un cert perill per les persones que passaven per aquella zona del municipi.

 

A l'octubre es va esfondra una altra casa a Tortosa

El passat 21 d'octubre, es va produir l'esfondrament d'una casa a la plaça de Mossèn sol de Tortosa, quan a l'immoble ubicat al número 13 d'aquesta plaça, es va esfondrar de manera parcial una coberta i va afectar la façana, d'un edifici de quatre pisos i planta baixa. Com en aquest cas, la casa estava desocupada i no es van haver de lamentar danys personals, però, com a mesura de precaució es van haver de desallotjar preventivament una família de quatre persones que vivien en l'immoble adjacent.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos en Instagram

Comentaris