El centre de Tortosa es queda a les fosques per una avaria a la xarxa elèctrica

L'ajuntament del municipi ja ha obert incidència a Endesa per tal de restablir el servei al més aviat possible
Imatge d'arxiu d'una espelma | TarragonaDigital.com

 

Nova afectació en el subministrament elèctric a Tortosa. Aquest cop, una avaria a la xarxa elèctrica ha deixat a les fosques el centre i el nucli històric de la capital del Baix Ebre. Segons ha informat l'Ajuntament de Tortosa a les seves xarxes socials, aquesta incidència afecta especialment el pont de l'Estat, una zona especialment poblada i que uneix el barri de Ferreries amb la part antiga del municipi ebrenc.

 

El consistori tortosí, a hores d'ara, ja ha avisat la companyia elèctrica Endesa, per tal que restableixi el servei al més aviat possible a la zona centre de la ciutat de Tortosa i, així, recuperar el subministrament elèctric.

 

1.700 usuaris es queden sense llum a Tortosa a l'octubre

El passat mes d'octubre, gairebé 1.700 usuaris es van quedar sense llum a Tortosa. En aquest sentit, els fets van succeir al mateix moment que a l'Ajuntament de la ciutat hi havia un incendi. L'avaria elèctrica, en aquell moment, va afectar els barris de Ferreries i Remolins, a més de la zona centre de la capital del Baix Ebre. Des d'un primer moment, es va buscar l'origen de l'avaria per solucionar-ho el més ràpid possible i retornar la llum als afectats.

 

D'altra banda, es va revisar que el succés va ser fruit del foc que es va calar a la sala de transformadors de l'edifici del consistori o si va ser un fet aïllat a la ciutat que va afectar una de les subestacions elèctriques de la capital del Baix Ebre.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris