Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tallen l'N-340 a l'Ametlla de Mar per reclamar la gratuïtat de l'AP-7

Els manifestants formen part del moviment veïnal 'Prou, AP-7 gratuïta ja!', que en demana una autopista de franc com a mesura per reduir els accidents
Imatge del tall de l'N-340, a l'Ametlla de Mar | Twitter / @Ullal10

 

Al voltant de les quatre de la tarda d'avui dissabte, 3 de novembre, diverses persones han ocupat la calçada de la carretera N-340, al seu pas per l’Ametlla de Mar.

 

'Prou, AP-7 gratuïta ja!' torna a actuar a l'N-340

Els manifestants, que han tallat totalment la via, formaven part de la plataforma 'Prou, AP-7 gratuïta ja!', un moviment veïnal que reclama la gratuïtat de l’autopista AP-7 com a mesura per disminuir la sinistralitat a l'N-340.

 

 

El ministre Ábalos assegura a València que l'AP-7 serà «gratuïta per als veïns»

Després que el PSOE s'abstingués davant la moció aprovada al Congrés a favor de la gratuïtat de l'AP-7, a partir de l'any 2020, el ministre de Foment espanyol, José Luis Ábalos, va anunciar que tan bon punt s'acabi l'actual concessió, el 31 de desembre, l'autopista passarà a ser «gratuïta per als veïns».

 

Tot i això, durant els últims dies els socialistes espanyols han estat el blanc de diverses crítiques després de no secundar la proposta que la coalició valenciana Compromís va presentar a la cambra de Madrid. Al Congrés, la moció va rebre el suport del Partido Popular, Unidos Podemos i Ciudadanos.

 

Des de 'Prou, AP-7 gratuïta ja!' no es refien de la paraula de José Luis Ábalos

Des de la plataforma 'Prou, AP-7 gratuïta ja!' hi han dit la seva i han assegurat que les afirmacions del ministre Ábalos no són més que una cortina de fum, una vaga promesa que no es complirà del tot. A les xarxes socials, el moviment veïnal ha afirmat que «aquesta jugada ja ens l'han fet a Catalunya. Només cal veure el resultat. La paraula veïns se l'ha emportat el vent i l'AP-7 no és totalment gratuïta».

Comentaris