Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

ATENCIÓ

Llaços grocs i pintades en seus, algunes de les incidències del matí electoral a Tarragona

Inclouen tres olis de les Terres de l'Ebre a la guia dels millors del món

La publicació italiana 'Flos Olei' ha volgut premiar els tres productes ebrencs, sent els únics olis de la demarcació de Tarragona inclosos a la guia
Imatge dels tres olis de les Terres de l'Ebre premiats per 'Flos Olei' | Soldebre

 

'Flos Olei', la prestigiosa publicació italiana, és considerada la màxima experta en valorar la qualitat de l'oli d'oliva. Han decidit incloure, per a la nova edició prevista per 2019, tres olis produïts a les Terres de l'Ebre, de varietats diferents. Són l'extra verge 'Montsagre premium', de la varietat picual; 'l'Oleum Naturale', de la varietat arbequina; i 'l'Aureum Morrut', monovarietal. La publicació 'Flos Olei' ha premiat aquests productes entre 90 i 82 punts, de 99 possibles.  

 

La publicació italiana recull a les seves pàgines 500 empreses productores d'oli d'oliva de gamma alta, de 50 països repartits pels cinc continents. Els tres olis ebrencs premiats per 'Flos Olei' són els únics de la demarcació de Tarragona que apareixeran a la nova edició de la publicació italiana.

 

Les tres empreses guardonades presenten els seus productes

Els tres productes guardonats per 'Flos Olei' han estat presentats en roda de premsa aquest matí, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Tortosa. Han estat presents tres representants de les empreses premiades:  Pere Albacar, per part de Soldebre; Jordi Turch en representació d'Oleum Naturale; i Albert Barrobés, de Montsagre i acompanyats pel cap del Servei de Coordinació i Gestió Territorial del Departament d'Agricultura a les Terres de l'Ebre, Julio Monfort.

 

Segons els seus representants aquest guardó suposa: «Un reconeixement internacional molt important que situa l'oli produït a les Terres de l'Ebre al mapa del món». Des d'un punt de vista institucional, Julio Monfort ha declarat: «Aquest tipus de reconeixement demostra que anem pel bon camí».

 

Les tres empreses compareixen en roda de premsa celebrada al Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Tortosa | Soldebre

 

Els tres olis seran presents a 'Flos Olei', referent del món de l'oli d'oliva mundial

Així doncs s'ha anunciat que formaran part de la nova edició de la prestigiosa publicació italiana. Es tracta d'una guia dirigida especialment a les empreses productores d'oli d'oliva extraverge de gamma alta. En les seves pàgines recullen 500 empreses productores d'aquest apreciat producte, repartides en 52 països del mapa mundial. Aquesta selecció és realitzada per un dels majors experts mundials en la matèria Marco Oreggia. També recull una cartografia del sector de l'olivera a escala regional acompanyada d'informació històrica i cultural.

 

La puntuació rebuda per les empreses ebrenques ha estat d'entre 90 i 82 punts, d'un total de 99 i els seus olis són els únics de la demarcació de Tarragona que s'han inclòs a la guia prevista pel 2019.

Comentaris