Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

ATENCIÓ

Llaços grocs i pintades en seus, algunes de les incidències del matí electoral a Tarragona

Tres vehicles implicats en un accident amb un ferit a la C-12 a Roquetes

El SEM ha traslladat al ferti a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
Carretera C-12 al seu pas per Roquetes, al Baix Ebre | Google Maps

 

Durant el matí d'aquest dijous 13 de setembre, una persona ha resultat ferida en un accident amb tres vehicles implicats a la carretera C-12, al seu pas pel terme municipal de Roquetes, al Baix Ebre. L'incident, que ha estat als voltants de les nou del matí, ha acabat amb la persona afectada traslladada fins a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

 

Tres vehicles implicats en un xoc per encalç

Als voltants de les nou del matí d'aquest dijous, hi ha hagut un accident que ha involucrat a tres vehicles a la carretera C-12 a l'altura de Roquetes, els quals han patit una col·lisió per encalç, és a dir, per darrere. L'incident ha estat en el punt quilomètric 17 de la via, en sentit Tortosa.

 

En conseqüència de l'accident, una persona ha resultat ferida. Així doncs, fins al lloc de l'incident s'hi han traslladat els Mossos d'Esquadra, a més del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha portat la persona afectada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

 

Accident amb dos vehicles involucrats a la carretera C-12 a Flix

Durant el matí d'ahir dimecres, 12 de setembre, dos vehicles es van veure involucrats en un accident a la carretera C-12, dins del terme municipal de Flix, a la Ribera d'Ebre. De resultes d'aquest incident, afortunadament, els ocupants dels vehicles no han tingut ferides i n'han sortit il·leses. Això sí, durant una bona estona, es va haver de donar pas alternatiu pel carril que va quedar lliure de la via. 

 

L'accident, que es va produir per un xoc per encalç, va ser en el punt quilomètric 85 de la via, i va quedar tallat al trànsit mig quilòmetre, fet que va fer que hi hagués una circulació amb retencions durant una bona part del matí.

Comentaris