incendi montsià

Tres voltors provoquen un incendi en topar amb una línia elèctrica al Montsià

Els Agents Rurals denuncien el propietari d’una granja de porcs per una gestió inadequada dels cadàvers, ja que les restes dels animals van atraure els ocells

Els Agents Rurals han denunciat el propietari d'una granja de porcs a la comarca del Montsià per una gestió inadequada dels cadàvers dels animals. Segons informa el cos, els cadàvers van atreure un centenar de voltors i, a causa d'això, tres exemplars d’aquesta espècie protegida van topar amb una línia elèctrica. De retruc a aquesta acció, es va causar un incendi.

Els Agents Ruralsrecorden que cal dipositar les baixes de la granja al contenidor de l’explotació i deixar-lo tapat; mantenir el dipòsit en bones condicions i garantir les mesures d’higiene i bioseguretat, i avisar l’empresa gestora dels cadàvers perquè s’encarregui de la retirada.

Roba una plantació de marihuana a Tortosa 

Detingut un home per robar una plantació de marihuana en un pis de Tortosa i per haver entrat per la força en un altre habitatge just abans per error. El lladre, per confusió, primer va accedir a un pis amb inquilins, als quals fins i tot va amenaçar. Posteriorment va accedir al segon habitatge, que estava deshabitat, on hi havia un cultiu amb 60 plantes de marihuana, de les quals se’n va emportar una quinzena. Els Mossos van detenir-lo pel robatori de les plantes i per haver accedit per la força en el primer domicili. Els fets van tenir lloc el passat 1 de maig. Es dona la circumstància que l’individu, un home de 41 anys i nacionalitat espanyola, resideix al mateix immoble, damunt del pis que va assaltar.


Comentaris