VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCIÓ

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

Vallsgenera ofereix 54 cursos de formació de diferents àmbits

Es tracta d'un ventall de cursos de formació contínua i també de formació ocupacional
Ha presentat els nous cursos el regidor Joan Carles Solé | Ajuntament de Valls

 

L'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera ha creat un catàleg de formació que inclou 54 cursos de temàtiques molt variades relacionades amb àmbits com el comerç i el màrqueting, la logística i el transport, els serveis d'atenció a la persona, etc.

 

Pel que fa a la formació contínua, els cursos programats per Vallsgenera fan referència als àmbits de l'agricultura i l'alimentació, el comerç i màrqueting, les habilitats personals, els idiomes, la indústria metal·lúrgica, la logística i transport, les noves tecnologies, l'ofimàtica i els serveis socioculturals i a la comunitat.  S'impartiran cursos tan diversos com el de tècniques de venda, el de creació de botigues online, un dedicat a les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, al coaching, a la reducció de l'estrès amb mindfulness, i també de pneumàtica, de disseny mecànic, d'organització eficient de magatzems, d'operador de plataformes elevadores o de Linkedin entre molts altres.

 

En referència a la formació ocupacional, els cursos es basen amb sectors com el de l'hostaleria i turisme oferint la possibilitat de rebre la formació necessària per poder treballar en bars, cafeteries i restaurants. Els cursos que s'ofereixen relacionats amb els serveis d'atenció a la persona són els d'imatge personal, d'auxiliar de perruqueria i auxiliar d'estètica.

 

En l'àmbit de gestió comercial Vallsgenera ha organitzat els cursos d'auxiliar de comerç, gestió administrativa, i auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. Pel que fa als cursos sobre les activitats fisicoesportives fan referència a la natació i el socorrisme. Finalment, també s'impartirà el curs d'auxiliar de magatzem.

 

43 cursos de formació contínua i 11 de formació ocupacional

 

Concretament, es tracta de 43 cursos de formació contínua i 11 de formació ocupacional. Vallsgenera ha dissenyat aquesta oferta formativa adreçada a millorar les competències personals i professionals de la ciutadania. El catàleg de cursos presenta una oferta ajustada a les necessitats tant de les persones com del teixit empresarial, i que té com principal objectiu millorar les competències bàsiques de la població per afavorir l'accés al mercat laboral.

 

Potser també t'interessa:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris