Van trobar els gossets dins d'un cubell.

Abandonen diversos cadells de gos en uns contenidors a Valls

Els van trobar dins d’un cubell a la zona de la Plana d’en Berga. Els gossets han estat rescatats amb vida i els han portat al veterinari

Nou cas d’abandonament animal, aquest cop a Valls. Aquest dimarts 3 de desembre s’han trobat diversos cadells de gos dins d'un cubell situat en una zona de contenidors a la Plana d’en Berga, al terme municipal de Valls.

Segons ha denunciat la persona que els va trobar a través de les xarxes socials, algú va deixar els gossets «tirats» en aquest indret. Per sort, els animals han sobreviscut a l’abandonament tot i tenir molt poc temps de vida tal com es pot veure a la fotografia.

Han portat els cadells al veterinari

La persona que ha rescatat els cadells, també ha explicat que els ha portat al veterinari del polígon de Valls i ha lamentat que s’hagi produït aquest fet. «No et costava res portar-los a un veterinari i que els portin a una protectora», ha dit la persona que ha trobat els gossos, referint-se a aquell que els ha abandonat. 

En aquesta línia també ha demanat que s’instal·lin càmeres per poder enxampar les persones que cometen actes com aquest.


Comentaris