Vila-rodona celebrarà un Carnaval ple de música i animació

Aquest dissabte, 15 de febrer, el municipi s’omplirà de festa amb la cercavila, un sopar i ball

Aquest dissabte, el municipi de Vila-rodona, a l’Alt Camp, celebrarà la seva festa de Carnaval, en una celebració que començarà a la tarda i que finalitzarà de matinada.

El poble ja ho té tot preparat per gaudir, un any més, d’aquesta vetllada, que tindrà lloc el 15 de febrer, una setmana abans de la data ‘oficial’, un fet que es dona en diverses localitats, que celebren el Carnaval una setmana abans o una després.

Així doncs, els actes festius començaran a les 17.00 hores a la plaça dels Arbres, on es donarà el tret de sortida a la cercavila, que anirà acompanyada d’una batucada. Seguidament, a la sala del Casal, hi haurà berenar i animació infantil amb la companyia ‘Rovell d’ou’.

Sopar de Carnaval i festa a la nit

A les 20.30 hores, el local de Fires acollirà el ‘Sopar de Carnaval’ que constarà de pa amb tomàquet i embotit, amb preus especials pels infants.

A les 23.00 hores, a la sala del Casal hi haurà el concurs de disfresses i el ball de carnaval amb discoteca, gràcies a MoviePark Events.

A més, durant la nit tindrà lloc el lliurament dels premis a les millors disfresses per als dos primers classificats en les categories individual-parella, grup i gran grup. L’entrada a l’acte és gratuïta.

El Carnaval del poble està organitzat per l’Ajuntament de Vila-rodona, el Casal, el Col·lectiu de Dones i l’Associació de Jubilats i Pensionistes, amb la col·laboració de l’AMPA.

"🔝«Al sud del país, no hi ha hagut cap festa que hagi superat les Decennals 2011 a Valls»" "👉Més de 2 milions d'euros per a la promoció turística de 8 municipis de l'Alt Camp"