La regidora Teresa Rull ha presentat les ajudes aquest matí

L'Ajuntament de Valls anuncia ajudes d'urgència destinades a les famílies amb fills confinats per la Covid-19

La capital de l'Alt Camp s'anticipa, així, a la Generalitat de Catalunya que també ha previst ajuts d'urgència per a aquest mateix supòsit

L'Ajuntament de Valls traurà una nova línia d'ajuts d'urgència destinats a totes aquelles persones que han de deixar temporalment la seva feina per tenir cura dels fills petits. En concret, aquests ajuts estan pensats per a les famílies amb fills confinats a casa de 10 a 12 dies a causa d'algun contagi per la Covid-19 en el grup estable de l'escola.

 

Així, aquestes ajudes d'urgència tenen com a objectiu que ningú deixi d'atendre els seus fills per motius econòmics. D'aquesta manera, els ajuts s'adrecen a totes les persones que deixen de percebre un sou pel rendiment del seu treball per fer-se càrrec de nens petits, la qual cosa pot suposar no tenir ingressos suficients per satisfer les necessitats bàsiques.

 

Amb aquestes noves ajudes, Valls s'anticipa a la Generalitat de Catalunya que també ha previst ajuts d'urgència per a aquest mateix supòsit, per garantir la cobertura de la cura i les necessitats bàsiques d'infants i adolescents en famílies en situació de vulnerabilitat durant els períodes d'aïllament, quarantena o confinament.

 

Per acollir-se als ajuts d'urgència, els interessats poden adreçar-se a les dependències municipals d'Afers Socials, a l'edifici de Casa Caritat, per telèfon o per correu electrònic. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.00 h.


Comentaris