L'Ajuntament de Vallmoll no abaixa la guàrdia i continua posant-se la mascareta

Des de la Casa de la Vila han preparat un vídeo per fomentar l'ús de la mascareta i la importància de les mesures de seguretat
Els vallmollencs i vallmollenques han estat un exemple de civisme i responsabilitat | Aj. Vallmoll

La localitat de Vallmoll ha estat des del principi al peu del canó amb les mesures contra la pandèmia. El passat dilluns 14 de setembre, per exemple, des de l'Ajuntament es van repartir packs de dues mascaretes higièniques reutilitzables homologades amb una vida útil de 50 rentades, per a cada alumne de l'escola Mare de Déu del Roser. A més, la resta dels alumnes de la localitat també podran recollir les seves mascaretes per les oficines de l'Ajuntament.

Els vallmollencs i vallmollenques han estat un exemple de civisme, de responsabilitat pròpia i vers els amics, familiars, veïns. Han demostrat solidaritat, i sobretot, saber estar quan la societat d'avui dia més ho demana. Han respectat les mesures, s'han quedat a casa quan així s'ha aconsellat i han col·laborat en gran manera a lluitar vers la pandèmia provocada per la Covid-19.

Vallmoll no abaixa la guàrdia

L'Ajuntament de Vallmoll continua posant-se la mascareta quan el món més ho necessita.

Per això, des de la casa de la vila, volen seguir amb la il·lusió que guanyarem la batalla, i tenen l'objectiu de continuar fomentant la solidaritat, respectant la distància de seguretat i utilitzant la mascareta per sortir al carrer.

L'alcalde, Josep Lluís Cusidó i Prats vol agrair als vallmollencs i vallmollenques la seva implicació i des de l'Ajuntament han preparat un vídeo per seguir recordant a la població la importància de l'ús de la mascareta.

"S'impulsa una proposta per mantenir neta la vall del riu Glorieta d'Alcover" "Figuerola del Camp es prepara per acollir 'La gent de la Cova del Gat'!"