Valls viu la Festa Major de Sant Joan més atípica

L'Alt Camp continua la seva aposta pel turisme i engega una web turística de destinació

Aquesta iniciativa ser l’aparador de totes les propostes turístico-culturals de la comarca

L'Alt Camp estrena web turística de destinació. Tots els municipis de la comarca en formaran part d'aquesta iniciativa on s'engloba tota l'oferta que es disposa, per tal de millorar la preparació prèvia a la visita i gaudir d'una experiència turística

En la nova web, a banda dels apartats tradicionals, se n'han incorporats de diferents, més innovadors i de caràcter més vivencial a la destinació. En aquests s'inclouen, per exemple, els imprescindibles a visitar de la comarca o un d'experiències que vol donar a conèixer aquelles iniciatives més personalitzades. Així mateix, es desvela algun dels secrets dels espais culturals i monumentals de l'Alt Camp

Amb la creació d'aquesta web es vol culminar les accions de promoció que des del Servei Comarcal de Turisme de l'Alt Camp estan realitzant aquest estiu 2020, amb la idea de captar el turisme de proximitat que ens està visitant. En aquest sentit són: la Guia d'activitats de l'Alt Camp Online; Alt Camp de la terra a la taula; Llistat de la pagesia i ramaderia que fa venda directa —juntament amb l'Oficina Comarcal del DARP, Leader del Camp, programa Gustum—; Territori Cooperatiu; visites guiades interpretatives del paisatge agrícola —juntament amb l’Oficina Comarcal del DARP, i les empreses de guiatge Camins km0 i Iber APT.

Una inversió per apostar pel turisme comarcal

L’empresa que ha desenvolupat la web és TGD Tarragona Disseny SL, i està allotjada als servidors de la Diputació de Tarragona, com totes les webs municipals. Per aquest motiu s’ha optat per a programar-la amb DRUPAL7 que és el que utilitza la Diputació per a totes les webs que alberga.

La inversió per realitzar aquesta pàgina web ha estat de 7.804,50 euros i s'ha costejat amb el retorn de l'Impost sobre estades del Semestre d'hivern 2018-2019 i del Semestre d'estiu 2019 que la Direcció General de Turisme retorna a les destinacions d'acord amb la seva recaptació. D'altra banda, s'afegeix una part de l'aportació que els municipis de la comarca fan al Consell per a desenvolupar accions de promoció conjunta mitjançant un conveni en matèria d'assessorament tècnic en turisme. Tots els ajuntaments de la comarca el tenen subscrit, tot i ser voluntari.


 


Comentaris