Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El barri del Vilar de Valls dobla l'espai del parc infantil amb nous jocs

Ahir dijous 18 de juliol va obrir al públic el nou espai equipat amb jocs fabricats amb criteris de sostenibilitat
L’ampliació del nou parc del Vilar i les millores a la plaça del Quarter han suposat una inversió de 71.500 euros | Ajuntament de Valls / Pere Toda

 

Ahir dijous 18 de juliol es va obrir al públic el renovat parc infantil del barri del Vilar, ubicat a la plaça Vil·la Romana. L'obra, impulsada per la regidoria de Via Pública i Barris de l'Ajuntament de Valls, ha anat a càrrec de l’empresa Happyludic Playground and Urban Equipment. El parc infantil del Vilar compta amb més jocs i més espais ja que ara passa a tenir 376 m², el doble que fins ara. En concret s’han substituït tots els jocs i se n'han instal·lat una quinzena de nous, algun d'ells accessible a infants amb dificultats de mobilitat. L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i els nens i nenes han estat els encarregats de descobrir alguns dels nous jocs de l’espai, en una festa que ha comptat també amb l’actuació de l’escola de ball Nou Ritme.

 

A més, els jocs instal·lats destaquen perquè el seu procés de fabricació s’ha realitzat amb criteris de sostenibilitat, construïts amb energia procedent de fonts renovables i minimitzant fins a zero les emissions en CO2. L'empresa treballa amb fusta km 0, ja que prové d'arbres madurs i seleccionats tallats a prop de la fàbrica per mantenir una gestió forestal sostenible. També es té en compte l'energia tèrmica del procés que s'utilitza per a la calefacció i la fabricació prové d'una moderna planta de biomassa alimentada per residus de fusta derivats de la transformació i de les branques dels arbres. Finalment, l'electricitat utilitzada diàriament prové de les centrals hidroelèctriques del municipi i d'una planta d'energia solar, la qual cosa comporta una reducció total de les emissions nocives.

 

El nou parc compta amb tot tipus d’atraccions, des de tobogans o jocs de molla, gronxadors, balancins, giratoris, casetes i tot tipus de complements. Tot el recinte està delimitat amb una tanca i s’han instal·lat 10 bancs de polipropilè i fibra de vidre al voltant del parc amb l'objectiu d'augmentar l'àrea d'estada. Aquest és un dels parcs infantils que s’han remodelat en els últims mesos, entre ells les millores realitzades al del Fornàs o, la setmana passada, a la plaça del Quarter. L’ampliació del nou parc del Vilar i les millores a la plaça del Quarter han suposat una inversió de 71.500 euros IVA inclòs.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris