Imatge dels Aupa Quartet amb els seus integrants a dalt d'una furgoneta.

Els Aupa Quartet arriben al Convent de les Arts d'Alcover amb l’espectacle ‘Preparant el viatge’

La cita és aquest diumenge 31 de març a les 19.00 hores i les entrades ja es poden adquirir

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest diumenge 31 de març a les 19.00 hores, l'espectacle de música clàssica ‘crossover’ de la formació Aupa Quartet. Es tracta d’un projecte que pretén generar ponts entre la música clàssica culta i la música popular moderna actual amb diferents influències del jazz, del groove, de músiques del món, etc.

Aupa Quartet està format per Asier Suberbiola i el tarragoní Pere Nolasc Plana al violí, Felipe Escaldada a la viola i l'alcoverenc Uri Català al violoncel.

L’espectacle porta com a títol ‘Preparant el viatge’. El públic assistent es trobarà nedant entre dues aigües; clàssic i modern amb una música molt accessible, molt democràtica. No es tracta d'una música clàssica elitista, sinó que és una música que té arrels en el clàssic i que pretén agrupar a tot el públic dins d'un estil propi.

La creació de l'espectacle s'ha desenvolupat també a Alcover

‘Preparant el viatge', l'obra que han estat desenvolupant en residència artística al Convent de les Arts, és un projecte amb melodies i músiques que té influències de diferents cultures i països. Els quatre joves han desenvolupat i donat a cada composició l'aire que caracteritza els diversos racons del planeta. Tots aquells que s'acostin al concert trobarà un viatge musical per les cultures del món.

Des dels seus orígens han tocat a les principals sales de Barcelona com l'Apolo o el Palau de la Música. Han estat girant per l'estat espanyol, on han pres part al Festival de Jazz de San Sebastián, Itàlia, França, Brasil i Xina, on han tocat al Gran Teatre de Shanghai.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover,a través del web i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 12 euros en l’entrada general i de 9 euros si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle forma part dels abonaments Música i General.

Tast musical aquest divendres

Divendres 29 de març al migdia al Convent de les Arts d’Alcover, en el marc de l'escola de l'espectador, es durà a terme un tast musical amb els components del quartet de corda, pels alumnes de l’Institut Fonts del Glorieta on coneixeran l’estil musical propi de la formació i es podrà debatre amb els músics sobre les seves composicions i la seva experiència en el món professional artístic.

També et pot interessar:


Comentaris