ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Arriba la 8a edició de la Caminada Nocturna a Miramar

Els participants podran fer un recorregut d’uns 10 quilòmetres aquest dissabte 6 de juliol on podran contemplar la posta de sol amb unes vistes privilegiades
Miramar és una pedania de Figuerola del Camp amb unes vistes espectaculars. | Ruta Rural

 

El Patronat Municipal d'Esports de Valls organitza, un cop més, la Caminada Nocturna a Miramar el proper dissabte 6 de juliol. Enguany és ja la 8a edició d’aquesta original ruta que permet veure els paratges de l’Alt Camp quan es pon el sol.

 

La Caminada Nocturna és un recorregut que s’inicia a Fontscaldes, arriba a Miramar i torna a Fontscaldes. Es calcula que la ruta té uns 10 quilòmetres.

 

Un cop arribats a dalt de tot, es pot contemplar una espectacular vista i veure la posta de sol per la Conca de Barberà.

 

La sortida de la caminada serà a les 19.45 hores des de la pista poliesportiva de Fontscaldes. Es pujarà per camins fins a la Creu de Miramar. La caminada permet gaudir del paisatge, fer fotografies i prendre tranquil·lament una copa de cava fresc cortesia d'Adernats. Wines & Cava.

 

La tornada es farà de nit amb l'ajut de frontals fins a la mateixa pista poliesportiva de Fontscaldes, i s'acabarà amb un sopar de pa torrat i carn a la brasa, regat amb vi fresc cortesia de Vinyes de l'Albà.

 

El preu de la Caminada i el sopar és de 12 euros per persona, i la data límit d'inscripció és avui dijous.

 

La ruta està adreçada a persones amb l’hàbit de caminar

A diferència de les altres caminades que fa el Patronat d’Esports, aquesta presenta un grau de dificultat considerable pel desnivell de Fontscaldes a la Creu de Miramar, és per això que està pensada per a persones que tenen l'hàbit de caminar.

 

Des del Patronat es recomana als assistents portar calçat adequat, aigua, alguna cosa per menjar (peça de fruita, barreta energètica, fruits secs...), un frontal per il·luminar el camí de tornada i un paravent o similar per si refresca.