El Dalí de Valls

S'obre una campanya de mecenatge per explicar la vida del Dalí de Valls a través d'una pel·lícula documental

En tres dies ja s'han aconseguit 1.592 euros

Fa 5 anys que Carles Cubos, Pep Roig i Jordi Sans treballen en una pel·lícula documental sobre en Miquel Marcé, el Dalí de Valls. En aquest sentit, entre els anys 2015 i 2020 s'ha dut a terme el rodatge, fet amb recursos propis, i els productors necessiten, ara, l'últim impuls per fer realitat el projecte. Per això, han obert una campanya de mecenatge a través de la plataforma Verkami, valorada en 4.940 euros.

Les aportacions serviran per fer l'edició i catalogació dels enregistraments, la postproducció d'imatge, la postproducció de so i el muntatge, així com a la gestió de drets derivats, la seva publicació i a la promoció final. Per la seva banda, les recompenses corresponen a la compra d'entrades per assistir a la preestrena que es farà al cinema, el dia 11 de febrer de 2021 a Valls.

També ha una part de recompenses destinada a presentacions en espais culturals, centres socials o bars, i al visionat online de la pel·lícula. Per últim, hi ha una recompensa individual, pensada per a persones que volen donar un impuls extra al projecte.

La reencarnació de Salvador Dalí

'De Dalí a Miquel' és un documental sobre la persona que ha reencarnat durant més de trenta anys el personatge de Salvador Dalí. El treball navega en un mar de paisatges onírics i surrealistes on es descobreixen històries de bohèmia i cabaret. Records que es contraposen amb la crua realitat d'una persona que viu en extrema solitud i pobresa. Per això, la figura del Miquel posa veu i cara a diferents problemàtiques de la societat actual: l'acceptació social, el culte a la imatge i la solitud en la vellesa, entre d'altres.


Comentaris