La carretera del Pla de Valls quedarà tallada al trànsit la setmana vinent

L’Ajuntament obrirà un solar a la carretera del Pla que es podrà utilitzar com aparcament dissuasori i gratuït. El dimarts 12 a la tarda hi ha previst un tall d’aigua bona part de la ciutat. L’actuació permetrà modernitzar la xarxa i minimitzar l’abast de les avaries en el futur
Aspecte actual de la Font de la Manxa i l'inici del passeig dels Caputxins. | Redacció

 

Les obres de reforma urbanística a la carretera del Pla s’han iniciat aquesta setmana en la seva fase preliminar. Tal com es va anunciar, a partir del proper dilluns dia 11 i, fins a la finalització de les obres prevista per a finals de juny, comportaran talls de trànsit en el tram comprès entre les places Font de la Manxa i de la Creu.

 

El dimarts 12 de març hi ha previst un tall d'aigua a tota la ciutat

 

Els treballs de reforma urbanística contemplen també la modernització dels serveis públics d’aigua, clavegueram i enllumenat. D’aquesta manera, a partir de la setmana vinent, s’iniciaran també les obres de renovació de la xarxa d’aigua, en concret amb el canvi de vàlvules.

 

Aquesta renovació de vàlvules de la xarxa comportarà talls d’aigua el proper dimarts dia 12 de març a partir de les 14.00 h. El tall d’aigua afectarà a bona part de la ciutat: barris de la Colla Vella, Pisos de Clols, zona Portal Nou, Mas Clariana, Comarques, Santa Magdalena, la Candela, Fraternal, Albada, el Barri Antic, zona Abat Llort, la Xamora, Vallvera, zona passeig de l’Estació i Vilar.

Imatge virtual del nou projecte de la carretera del Pla a l'encreuament amb la cruïlla amb plaça de la Creu. | Ajuntament de Valls

 

Els treballs de renovació de les vàlvules es realitzaran entre les 14.00 h i les 18.00 h i el servei s’anirà d’aigua s’anirà recuperant gradualment entre les 18.00 h i les 22.00 h. La modernització de les vàlvules de la xarxa d’aigua a la zona de la carretera del Pla té una gran importància ja que permetrà sectoritzar una part essencial de la xarxa principal de la ciutat i, per tant, en el futur permetrà reduir les avaries i el seu abast.

 

Nou aparcament gratuït a la carretera del Pla

 

D’altra banda, l’Ajuntament de Valls ha arribat a un acord amb la propietat d’un solar situat entre la carretera del Pla i el carrer Ignasi Sarró que, durant les obres, es podrà utilitzar com aparcament gratuït i dissuasori. D’aquesta manera, a partir de la setmana vinent, coincidint amb el tall de circulació a la carretera del Pla, aquest solar es podrà utilitzar com aparcament alternatiu, facilitant d’aquesta manera la mobilitat i accessibilitat a la zona.

 

Potser també t'interessa:

A punt les obres d’urbanització de la carretera del Pla i del passeig dels Caputxins