L’alcalde de Valls, Albert Batet, protagonitza el cartell del Carnaval caracteritzat com a Antoni Gaudí

El cartell, a més, compara el Museu Casteller amb la Sagrada Família amb la frase ‘el conte de mai acabar’
L'alcalde de Valls, Albert Batet, caracteritzat com a Antoni Gaudí, en el cartell. | Cedida

 

El Carnaval de Valls ja té el seu cartell. I l’alcalde de Valls, Albert Batet, n’és el protagonista. A través d’un muntatge fotogràfic es pot veure a Batet caracteritzat com a Antoni Gaudí. Just darrere seu, hi ha una imatge de la Sagrada Família i una del Museu Casteller de Valls.

 

El cartell també mostra la frase ‘Albert Batet interpretant Antoni Gaudí’ i compara les dues construccions tot dient ‘El Museu Casteller, la nova Sagrada Família. El conte de mai acabar’, fent referència a la durada de les obres de l’equipament vallenc.

 

Els actes del Carnaval de Valls

El Carnaval de Valls se celebrarà del 28 de febrer al 6 de març. Com ve essent habitual en els darrers anys, l’organització es fa de forma anònima.

 

El Rei Carnestoltes arribarà el 28 de febrer a Valls i el dia 2 de març se celebrarà la rua. Els actes començaran Dijous Gras a les 18.30 hores a la plaça del Blat, lloc des d’on sortirà la Comitiva de l’Arribo fins a arribar a El Pati.

 

A les 19.00 hores la Unió Anelles de la Flama (UAF) presentarà el seu nou element de Carnaval i farà les tradicionals balladetes de la seva comparsa. Tot seguit Sa Majestat el Rei Carnestoltes farà el seu discurs i el sorteig de l’ordre de la rua.

 

Finalment tota la comitiva es dirigirà a la plaça de l’Oli per tancar l’acte, amb més ballades i la degustació del tradicional caramel i botifarra. 

 

Dissabte al matí Sa Majestat i els set ambaixadors del Carnaval, que aquest any acompanyaran al Rei Carnestoltes durant tots els actes de Carnaval, faran una passejada pels carrers del Barri Antic tot convidant a la gent a la rua de la tarda.

 

Després arrencarà la Rua de Carnaval des de la plaça del Blat, i per acabar el dissabte de Carnaval, Sa Majestat i la seva comitiva tancaran la festa a la Sala RedStar.

 

Des de l’organització de Carnaval animen a tothom a participar en tots els actes i a inscriure’s per la Rua, que ho poden fer al Bar El Safareig de la plaça de l’Oli, i recorden que només els inscrits optaran a guanyar el premi que aquest any s’atorgarà i que més endavant revelaran.