El carter dels Reis d’Orient recull avui les últimes cartes dels infants de Valls

Encara hi ha temps per enviar les cartes als Reis. El patge reial serà al vestíbul de l’Ajuntament en horari de matí i tarda

La Paula i en Marc són germans. Ella té 7 anys i ell en té 4. Fa setmanes que tenen escrita la carta als Reis d’Orient. En els últims dies, però, han anat afegint algun desig nou. Han arribat quasi els primers al vestíbul de l’Ajuntament de Valls per poder posar-la a la bústia reial. Allà, el carter dels Reis d’Orient, espera a petits i grans perquè portin les seves cartes  i així poder-les entregar a Ses Majestats.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El missatger reial ha estat aquí diversos dies i ha rebut moltes cartes amb els millors desitjos dels vallencs.  Avui dijous, dia 3 de gener és l’última jornada que el patge romandrà a la capital de l’Alt Camp, ja que ha de traslladar ràpidament totes les peticions als Reis, que vindran a la ciutat en només dos dies en la gran cavalcada.

La Paula i en Marc estan nerviosos. I més, quan veuen que han d’esperar una mica per donar la carta. Finalment, l’espera es fa curta,  ja que només tenien un nen davant. Arriba el seu torn. Els seus pares, l’Andreu i la Laia, treuen els telèfons mòbils per fer fotos i vídeos del moment.

Els infants comencen a conversar amb  el carter reial que els pregunta què han demanat. La Paula confessa que potser ha demanat massa coses, ja que ha omplert totes les línies de la carta d’esquerra a dreta, però destaca una joguina que li fa més il·lusió que la resta. El petit Marc té clar que vol una bicicleta. Fa pocs mesos que ha après a anar amb dues rodes i la que té a casa li ha quedat petita.

El carter els fa la pregunta que estaven esperant: «heu sigut bons nens?».  Es produeixen dos segons de silenci. Els dos es miren de forma innocent i no responen. Sembla que no ho tenen gaire clar. Es giren i miren als seus pares que fan que ‘sí’ amb el cap mentre somriuen.

Tot seguit, posen les cartes a la bústia però, abans de marxar, el patge els diu que esperin un moment i que parin la mà. D’una bossa treu dos llapis i caramels i els infants marxen contents cap a casa. Doble objectiu complert: per una banda, els petits han conegut el patge reial  i li han pogut fer arribar els seus desitjos i, per l’altra, els pares han gaudit, bocabadats, de la il·lusió dels seus fills.

El carter dels Reis serà a Valls durant tot aquest dijous

Aquells que encara no hagin entregat la seva carta als Reis d’Orient, tenen avui dijous 3 de gener l’última oportunitat al vestíbul de l’Ajuntament de Valls. El carter reial hi serà en horari de matí d’11.30 a 13.30 hores i en horari de tarda de 17.30 a 19.30 hores.