Cau part d'una façana al barri antic de Valls

L'avís s'ha rebut a les 10.22 hores, dues dotacions de bombers s'han desplaçat fins a la zona
Imatge del carrer Sant Francesc a la zona afectada pel despreniment de la façana | cedida

 

Aquest matí a Valls s'ha donat l'avís que s'estaven desprenent alguns trossos de pedra de la façana d'un habitatge de Valls situat al barri antic, carrer Sant Francesc número 22. L'alerta s'ha rebut a les 10.22 hores. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, s'han enviat dues dotacions de bombers al lloc dels fets. Ja s'ha realitzat la tasca de sanejament de la zona, ara el problema ha quedat a càrrec de la Guàrdia Urbana i dels propietaris de l'habitatge.

Accident sense ferits

Afortunadament, els despreniments de la façana no han produït cap ferit ni han malmès la via pública de manera notable més enllà de l'evident obstaculització que ha suposat. Els bombers han actuat amb rapidesa i la zona ja s'ha estabilitzat.

Més esfondraments durant el mes de setembre

Llastimosament, aquesta no és pas una situació nova en el barri antic de Valls, on molts blocs de pisos es troben en mal estat. Ara fa una setmana, a pocs metres de la façana afectada, al carrer Santa Marina, es produïa l'esfondrament parcial d'un bloc de pisos a causa d'una biga en mal estat. En aquell cas, però, es va decidir reallotjar un veí que vivia en el bloc de pisos. Així mateix, el passat 6 de setembre es va ensorrar un mur a les construccions de la zona dels arcs medievals, a prop del Museu Casteller.

"L’Escola Enxaneta de Valls celebra 50 anys" "Valls acollirà una xerrada sobre salvament marítim al Mediterrani"