L'Alt Camp es prepara per rebre els Reis Mags de l'Orient

Alcover, el Pla de Santa Maria i Vallmoll ja tenen a punt la cavalcada d'aquest dissabte 5 de gener

Els Reis d'Orient, i tota la seva comitiva, arribaran a Alcover la tarda del dia 5 de gener. Segons el protocol reial que han previst els patges, Ses Majestats arribaran a l'estació de tren aproximadament a dos quarts de set de la tarda. Com cada any, després de saludar a tots els presents, iniciaran la cavalcada pels carrers de la vila que finalitzarà amb un espectacle a la plaça Nova. Enguany, com a novetat la rua passara pel carrer Hort de la barra i l'avinguda de Maria. Finalment, al balcó de l'Ajuntament llegiran el Pregó Reial i a continuació, l'alcalde els farà entrega de la clau que obre totes les cases de la vila.

La cavalcada de Reis al Pla de Santa Maria

Un dels moments més esperats de les festes al Pla de Santa Maria és l'arribada dels Reis d'Orient. Com cada any, la cita és el dia 5 de gener a les 18.30 hores i la cavalcada anirà des de la plaça de Sant Jordi fins a la plaça de la Vila, amb l'acompanyament de la Xaranga Els Guirigalls. Un cop els Reis hagin acabat de repartir joguines per les cases, a la una de la matinada, hi haurà festa per als joves al Centre Cívic, amb el DJ Tiriro.

L'endemà es farà el lliurament de premis dels concursos d'aparadors, de dibuixos i també el de fotografia de la Fira del Vent. Enguany es celebrarà a la Sala Parroquial, perquè a la Sala de Plens de l'Ajuntament hi ha l'exposició 'Europa fa un milió d'anys'. Tot seguit, a les 12, missa solemne de Reis.

La cavalcada dels Reis d'Orient a Vallmoll

La cavalcada de Reis a Vallmoll s'iniciarà a les 18.00 hores a l'avinguda Coronel Oller. A continuació, a la plaça Major, hi haurà la tradicional rebuda del seguici i de Ses Majestats. En aquest instant, tots els nens i nenes que ho desitgin es podran fer fotos amb els Reis a la tarima que hi haurà preparada a la mateixa plaça. A les 20.00 hores, sortida pels carrers de la vila, de la cavalcada dels Reis Mags per repartir tots els regals.


Comentaris