El barceloní Antonio Orozco actuarà al Centre Cultural de Valls al mes de maig

El concert tindrà lloc el pròxim 28 de maig, en el marc de la segona temporada de la gira 'Único'
El Centre Cultural de Valls acollirà el concert d'Antonio Orozco | cedida

Aquest dimecres, 20 de febrer, surten a la venda les entrades del concert que Antonio Orozco celebrarà a Valls el dimarts 28 de maig a les nou del vespre. El cantant barceloní presentarà el seu darrer disc, 'Único', al Centre Cultural de la capital de l'Alt Camp.

L'actuació s'emmarca en la segona temporada d'una gira que ja ha comptat amb 160 actuacions i 650.000 espectadors; la més exitosa del cantant. A les nou del vespre, seguidors i tots aquells que el vulguin descobrir, podran gaudir del seu vessant més íntim i personal, conseqüència del xoc emocional que va suposar la mort de la seva exdona i mare del seu fill. En paraules d'Orozco un disc «nascut en la part fosca i difícil de la vida, amb un gran esperit de supervivència i l'indiscutible objectiu d'entretenir els sentits».

Tanmateix, un concert en el qual, a més de les seves últimes cançons, com «Lo saben», també sonaran temes tan coneguts com «Devuélveme la vida» o «Estoy hecho de pedacitos de ti».

Dinou anys als escenaris i 1,5 milions de discos venuts

Des que amb 15 anys es comprà la seva primera guitarra, Antonio Orozco ha estat un inseparable del món de la música. L'any 2000 editava el seu preu treball discogràfic, 'Un reloj y una vela', i des de llavors, els nou àlbums publicats han estat sinònim d'èxit, centenars de milers de seguidors i un reconeixement unànime per part de la crítica.

Orozco acumula un Premi Ondas al Millor Directe, un Premi 'La teva música' a Puerto Rico, i fins a nou discos de platí i un d'or al llarg de la seva carrera; amb 1.500.000 de discos venuts i milions de seguidors del món.

Les entrades al concert que tindrà lloc el dimarts 28 de maig al Centre Cultural de Valls es poden adquirir a través de la pàgina web de l'artista.

"Albert Batet, caracteritzat d'aquest famós personatge al cartell del Carnaval de Valls" "Roger Torrent visitarà El Pla de Santa Maria aquest cap de setmana"