Torna el Cicle Gaudí al Convent de les Arts d'Alcover

Aquest diumenge 22 de setembre a les 19.00 h es projectarà 'Els dies que vindran del director' de Carlos Marqués-Marcet
'Els dies que vindran' és el minuciós relat de l’embaràs de la Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) | Cedida

 

El Convent de les Arts d'Alcover continua apostant pel Cicle Gaudí de cinema de producció catalana i pel·lícules d'estrena molt recent. Aquest diumenge 22 de setembre a les 19.00 h es projectarà 'Els dies que vindran del director' de Carlos Marqués-Marcet.

 

Després de '10.000 km' i 'Tierra Firme', Carlos Marqués-Marcet torna a la direcció per abordar una realitat contemporània en les seves arestes més íntimes i privades. 'Els dies que vindran' és el minuciós relat de l’embaràs de la Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) que al llarg de nou mesos han d’aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos. Durant aquests mesos, la vida d’aquesta parella barcelonina farà un gir enorme: viuran les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també la manera en què aquest esdeveniment afecta la seva relació i la manera en què s’enfronten a la vida que tenen davant seu.

 

Sense tòpics ni sentimentalismes i utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors, s’explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

 

El preu de l'entrada és de 4,5 euros  i de 3 euros si es disposa de descomptes amb el Convent de les Arts, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguàrdia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades.