Torna el cicle de teatre amateur al Pla de Santa Maria amb l’obra ‘M’esperaràs’

El grup La Tramoia de Vila-seca representarà aquesta comèdia de l’autor valencià Carles Alberola aquest diumenge
Imatge de l'obra 'M'esperaràs'. | Cedida

Aquest diumenge arriba la tercera obra del cicle amateur de teatre del Pla de Santa Maria. En aquesta ocasió és el torn de ‘M’esperaràs’ obra de l’escriptor valencià Carles Alberola.

El grup La Tramoia de Vila-seca serà l’encarregat de portar aquesta peça a l’escenari de la Sala Parroquial planenca diumenge a les 19.00 hores. Amb un cost de 5 euros, les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l’Ajuntament o el mateix dia de la representació.

El protagonista d’aquesta obra és el Rubén, professor d'universitat separat i escriptor frustrat. El seu amic Jaume i la dona d’aquest el volen fer sortir del pou, muntant-li una cita a cegues. Però no tot és tan fàcil i la nit es presenta farcida de sorpreses. L'obra està dirigida per Alícia Bescós i Robert Rodríguez i interpretada per Jaume Rofes, Germán Flores, Anna Plaza i Pineda Badia.

El cicle de teatre amateur s’allarga fins al març

El passat mes de desembre els protagonistes del cicle van ser els locals Nexus Teatre, que van portar a escena les tradicionals representacions de ‘Els Pastorets’. Anteriorment, els Xuts de Mont-roig vam oferir ‘Les alegres casades de Windsor’, de William Shakespeare, en el marc d’aquest cicle teatral.

Les sessions de teatre amateur, que organitza l’Ajuntament del Pla, encara tenen dues obres més programades. Al febrer, la companyia reusenca La Suite Produccions portarà una altra comèdia d’embolics, ‘La intervenció’, escrita i dirigida per Albert Casanovas. El cicle es completarà el diumenge 1 de març amb l’actuació del grup La Teca Teatre, de Cambrils i la comèdia d’esquetxos ‘Feina rai!’.

"⚖Compte enrere pel judici al vallenc Cèsar Puig, que s'enfronta a 11 anys de presó" "❄IMATGES: La 'Peluda', el singular fenomen meteorològic de l'hivern a Tarragona"