Comença el cicle En Viu: música maridada amb vi a l’antic Convent del Carme de Valls

Aquest dimarts comença una nova edició del cicle En Viu amb quatre propostes musicals: Susannes, Judit Nedderman, l’Orfeó de la URV i Espaldamaceta
La vallenca Susannes encetarà el cicle aquest dimarts. | Cedida

 

Aquest dimarts dia 23 de juliol comença a Valls una nova edició del cicle En Viu. L’històric claustre de l’antic Convent del Carme serà l’escenari de diverses vetllades musicals d’estiu maridades amb els vins de la D.O. Tarragona.

 

Enguany es presenten quatre propostes musicals des de demà dimarts fins al divendres. La cantautora vallenca Susannes serà l’encarregada d’obrir el cicle aquest dimarts on presentarà el seu darrer treball a les 22.00 hores.

 

Aquest dimecres, Judit Nedderman i divendres, música, vins i tapes

Dimecres, també a les 22.00 hores, serà el torn de la veu sincera i compromesa de Judit Nedderman, un dels plats forts del cicle musical.

 

Dijous a la mateixa hora, l'Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili oferirà la seva selecció de cançons d'autors populars, estàndards i musicals.

 

L'Orfeó de la URV actuarà dijous a Valls. | Cedida

 

La darrera nit del cicle serà, com és habitual, per als ‘Divendres Di-vins’, una última vetllada en la qual el públic assistent podrà gaudir del concert ‘Millor que mai’ del cantautor tarragoní Espaldamaceta, que començarà a les 20.00 hores. 

 

En aquest cas, tindrà lloc un maridatge especial entre la música del territori, els vins de la DO Tarragona produïts a l'Alt Camp i una tapa exclusiva amb oli de la DOP Siurana.

 

Una sola proposta de pagament al cicle En Viu

Aquesta serà l'única proposta de pagament del cicle, a un preu popular de 5 euros, que inclou l'entrada al concert i el tast.

 

Les localitats per assistir a aquesta última vetllada de divendres es poden reservar de forma presencial a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona, amb seu al carrer de la Cort de Valls, de 9.00 a 14.00 hores, mitjançant un correu a info@dotarragona.cat, trucant al 977217931 o bé el mateix dia del concert.

 

Els cicles d'espectacles d'estiu també compten amb el suport del Programa.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.