El circ acrobàtic de la Xina arriba aquest diumenge al Centre Cultural de Valls

La companyia, una de les més ancestrals del món, presenta ‘Viatge d’ensomni’, un muntatge únic amb tot l'encant de les arts tradicionals xineses adreçat al públic familiar
El circ acrobàtic xinès aterra a Valls aquest diumenge. | Cedida

La temporada teatral a Valls s'acosta al Nadal amb un dels espectacles més destacats i esperats de l'any. El Circ Acrobàtic Nacional de la Xina, una companyia històrica que, entre d'altres, ha servit d'inspiració al Cirque de Soleil, pujarà a l'escenari del Centre Cultural amb el seu espectacle  ‘Viatge d'ensomni’. Serà aquest diumenge 22 de desembre a les 18.00 hores.

El Circ Acrobàtic Nacional de la Xina presenta aquest espectacle premiat i reconegut, en un recorregut de malabars, equilibris i molt més per a un muntatge exòtic i atractiu en què la rica i antiga tradició circense de la Xina es barreja amb l'avantguarda, la imatge i el so per desbordar la imaginació.

Un espectacle «simplement meravellós»

Aquesta companyia, fundada l'any 1950, es troba de gira per Portugal i l'Estat espanyol amb aquest espectacle que, amb una trentena d'artistes, una part d'ells esportistes olímpics, ha despertat l'admiració a mig món. Així, per exemple, el diari nord-americà The New York Times ha qualificat ‘Viatge d'ensomni’ com a «simplement meravellós».  

L'espectacle presenta una vintena de modalitats acrobàtiques prodigioses per explicar la història d'un nen que, mentre somia, entra en un món de fantasia quan veu una bella fada fènix que vola sobre el mar.

Les localitats es poden adquirir a través de la plataforma web www.eventbrite.es, a les taquilles del Teatre Principal en el seu horari habitual, i també mitja hora abans de l'espectacle a les taquilles del Centre Cultural. L'espectacle compta amb preus especials per als menors de 12 anys.

"🎹ATENCIÓ: Comença la construcció de l'orgue de Valls" "🎉El tió del Centre Cívic de Valls farà més de 1.000 cagades aquest cap de setmana"