ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

Circ, música i vins, les propostes culturals per aquest juliol a Valls

Judit Neddermann o el nou disc de la vallenca Susannes entre les propostes musicals al Convent del Carme. Pel que fa als cicles EnViu i Juliol Circense comptaran amb un total de set propostes
'Ni cap ni peus' de Circ Vermut es podrà veure el 16 de juliol a les 22.00 hores a l'Auditori Mas Miquel. | Cedida

 

El claustre del recuperat Convent del Carme i l'auditori de Mas Miquel tornaran a acollir els espectacles de música i circ, i els maridatges de la DO Tarragona, per a les nits del juliol a Valls, en un seguit de propostes de caràcter gratuït i amb voluntat d'obrir el patrimoni al públic.

 

La programació començarà amb les propostes circenses a l'auditori de Mas Miquel, espai co-gestionat pels creadors locals de la companyia Passabarret, els dies 16, 17 i 18 de juliol a partir de les 22.00 hores, on es podran veure les propostes ‘Ni cap ni peus’ de Circ vermut, ‘Mr. Alret’ de Moi Jordana i ‘Musicó-Loc’» de Fumanartist, que compaginaran diverses disciplines com els malabars, l'acrobàcia, la manipulació d'objectes o el clown, entre d'altres.

 

Per la seva part, el claustre del Convent del Carme, que divendres passat ja es va estrenar com a escenari amb una nova edició del Liceu a la fresca amb la retransmissió de l'òpera ‘Tosca’, serà ara l'escenari de les propostes musicals acompanyades dels vins de la Denominació d'Origen Tarragona, les nits del 23, 24, 25 i 26 de juliol, també a les 22.00 hores.

 

Susannes i Judit Neddermann, entre les propostes musicals

El claustre acollirà la música de la vallenca Susannes, que presentarà el seu darrer disc ‘Dona llavor’, el concert de Judit Neddermann, que oferirà al públic el seu nou treball ‘Nua’, barreja de pop, folk i world music; i l'Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili, amb la seva selecció de cançons d'autors populars, estàndards i musicals.

 

Judit Neddermann actuarà el 24 de juliol a les 22.00 hores al claustre del Carme de Valls. | Cedida

 

Finalment, i com ja és habitual, la darrera nit del cicle EnViu comptarà amb els 'Divendres Di-vins' i començarà, excepcionalment, a les 20.00 hores. En aquesta última vetllada el públic podrà gaudir del concert ‘Millor que mai’ d'Espaldamaceta, en un maridatge especial entre la música del territori, els vins de la DO Tarragona produïts a l'Alt Camp i una tapa exclusiva amb oli de la DOP Siurana.

 

Aquesta serà l'única proposta de pagament, a un preu popular de 5 euros, que inclou l'entrada i el tast. Les localitats ja es poden reservar de forma presencial a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona, amb seu al carrer de la Cort de Valls, de 9.00 a 14.00 hores, i també fent un correu a info@dotarragona.cat o trucant al 977217931 i el mateix dia del concert.

 

Els cicles d'espectacles d'estiu també compten amb el suport del Programa.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.