Ciutadans desembarca a l'Alt Camp per primera vegada amb una agrupació local a Valls

La formació taronja instal·larà carpes informatives per donar-se a conèixer al municipi
Imatge de la carpa informativa que Cs va instal·lar a la plaça de la Font de la Manxa, a Valls | Cs Tarragona

 

 

Ciutadans (Cs) ha obert la seva primera agrupació local a la comarca de l’Alt Camp. La formació taronja ha aterrat a la ciutat de Valls, on dissabte es va presentar a la ciutadania a través d’una carpa informativa i la presència de Sergio del Campo, diputat al Congrés espanyol i Rubén Viñuales, portaveu municipal de Cs a Tarragona.

 

L’agrupació de Cs a Valls va constituir-se a finals del mes de gener en una reunió entre afiliats, simpatitzants i el secretari d’organització de la regió de Tarragona, Fernando Pecino.

 

 

 

Un equip amb cinc noms propis

Tal com ha explicat la formació, el grup polític de Cs Valls està format per Cristina Laiz, com a coordinadora; María José Ramírez, com a secretària; María Elena Monroy, com a responsable de xarxes socials i comunicació; Juan Pedro Noguero, com a responsable de logística, ciutadania i mobilitat; i Joaquín Murillo, com a responsable de política municipal.

 

 

Carpes informatives per donar-se a conèixer

Amb la seva presència a Valls, Ciutadans vol impulsar «un projecte de centre, inclusiu i amb l’objectiu d’atendre les necessitats reals dels ciutadans». El partit, han anunciat, continuarà instal·lant carpes informatives per donar-se a conèixer al municipi.

 

Quatre noves agrupacions de Cs al Baix Penedès

Ciutadans ha anunciat avui dilluns, 18 de febrer, la creació de quatre noves agrupacions locals a la comarca del Baix Penedès. Es tracta de les formacions de Santa Oliva, Bellvei, l'Arboç i Albinyana, tot i que aquestes dues últimes ja van crear-se el passat mes de juny.

 

Els taronges, però, encara no han explicat si concorreran a les municipals del mes de maig en aquests municipis.

 

 

Més informació: